2777
2789

خوش اومدی عزیزم.

من نمیدونم کولیک چیه یعنی نفخ واسش ضرر داره؟

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

چیزی که واقعا نفخو از بین میبره عرق نعناس روزی یک لیوان بخور دیگه اصلا نفخ اذیتش نمیکنه.

یعنی یکم ته لیوان بریز بقیش آب بریز

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دخترت  چند وقتشه  ببین  خیلی  غذا  تو رعایت کن  تا خوب بشه  ولی بعضیا میگن  ما  همه چی  میخوریم  بعد  عرق شاطره  یا نعنا  یا 4 زیره میخوریم  خوب میشه بچه اذیت نمیشه 

ولی من  غذا هام دیگه برام تکراری شده   همش پلو  با گوشت  مرغ  جوجه  حتی کباب چون پیاز داره نمیخورم  تو غذا هام پیاز نمیرییزم  مثلا آبگوشت  گوشت میزارم  بدون نخود و پیاز  و حتی رب نمیزنم  وقتی پخت آبش اندازه یه استکان  اونو  خالی میخورم  بعد گوشتو با نون میخورم  بیشتر برنجی  میخورم  بچمم اذیت نیست  اولا  رعایت نمیکردم  مدام  گریه میکرد  ولی لان خوب شده  شما هم یه مدت  مثلا یه هفته  رعایت کن مثل  دارو غذا بخور  نتیجشو ببین  بعد کم کم  عذا های عادی رو بیار تو برنامه

خدایا مارا لایق پدر و مادرشدن قراربده ، فرزند سالم و صالح بده ، هرچه زودتر آرزومو برآورده کن  الهی آمین  خدایا ممنون که آرزومو برآورده کردی و دوتا دختر ناز بهم دادی  خدایا شکرت

[QUOTE=81027212]دخترت  چند وقتشه  ببین  خیلی  غذا  تو رعایت کن  تا خوب بشه  ولی ب ...[/Qدوماهشه، منم فقط گوشت مرغ،گوشت قرمز،برنج میخورم با ی عالمه زیره،همه میگن شیرت خشک میشه ولی گوش نمیدم بهشون  

جاذبه چشمات از زمینم بیشتره❤

[QUOTE=81027212]دخترت  چند وقتشه  ببین  خیلی  غذا  تو رعایت کن  تا خوب بشه  ولی ب ...[/Qدوماهشه، منم فقط گوشت مرغ،گوشت قرمز،برنج میخورم با ی عالمه زیره،همه میگن شیرت خشک میشه ولی گوش نمیدم بهشون  

جاذبه چشمات از زمینم بیشتره❤
[QUOTE=81027212]دخترت  چند وقتشه  ببین  خیلی  غذا  تو رعایت کن  تا خوب ...

همون گوشت قرمز آبدار بخور  یا  مرغ با سوپ  که شیرتم زیاد بشه

خدایا مارا لایق پدر و مادرشدن قراربده ، فرزند سالم و صالح بده ، هرچه زودتر آرزومو برآورده کن  الهی آمین  خدایا ممنون که آرزومو برآورده کردی و دوتا دختر ناز بهم دادی  خدایا شکرت