2777
2789
عنوان

صرفا جهت درددل

164 بازدید | 10 پست

امروز يكى از اقواممون كه  معرف من و شوهرم هم بود از خارج از كشور زنگ زد و كلى حرف زديم

از اول تا اخر ميگه شوهرت خيلى خوبه و اله و بله و كلى از شوعرم تعريف و اينا

حالا اين خيلى هم خوبه كه از شوهر من تعريف ميكنه 

اما مسئله اينجاست با يه لحن خاص و يه جور خاصى تعريف ميكرد كه بهم بر خورد طورى ميگفت انگار من يه زن ٦٠ ساله ى بيوه با يه بچه ام كه سوادم ندارم زشتم هستم بعد شوهرم كه بهترين مرد روى زمينه و خوشگله و پولداره و ٣٠ ساله اس اومده لطف كرده منو گرفته

از اون موقع كه زنگ زده فكرم درگيره

انگار همش ميخواد منت بذاره كع معرف ما بوده

اخه پدرم كمى دستش تنگ بود و زندگى كمى فقيرانه داشتيم ميگم شايد با خودش فك ميكنه خيلى لطف كرده به من كه شوهرمو بهم معرفى كرده در حاليكه واسه من اصلا ملاك پول و اينا نبوده و نيست هرچند شوهرمم خيلى پولدار نيس حقوقش فقط ٢/٥ ميليونه

ببخشيد طولانى شد خواستم بگم يكم خالى بشم

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

اهمیت نده ب حرفش خواسته از خودش تعریف کنه بعضیا خوبیاشونو جار میزنن😐

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داري عزيزم ولي از بيشعوري ديگران به دل نگير انشالا خوشبخت باشي

ممنون عزيزم🌹

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
اهمیت نده ب حرفش خواسته از خودش تعریف کنه بعضیا خوبیاشونو جار میزنن😐

از خودشم كلى تعريف كرد

هى ميگه من هميشه شوهرمو ماساژ ميدادم تو هم همينكار رو بكن هر شب ماساژ بده شوهرتو😑

وا بخاطر حرف اون ک نیومده بشینه باهات سر سفره عقد حتما خودش کلی مورد مثبت و خوب و حتی عاشقت شده که ...

نه اصن اين عادت داره به تحقير كردن منو خانواده ام شب عقدم بعد مراسمون همه ى طلاهامو برد گذاشته خونه مادربزرگم ميگفت خونه خودتون بمونه يه وقت بابات بر ميداره ميفروشه طلا ها رو

ينى تحقير از اين بدتر😡

از خودشم كلى تعريف كرد هى ميگه من هميشه شوهرمو ماساژ ميدادم تو هم همينكار رو بكن هر شب ماساژ بده شو ...

میگفتی شبها پاشو میندازم تو لگن کمی گلاب میریزم و ماساژ میدم 

لباس خلبانی میپوشم براش میگم عشقم دوس دارم امشب تو آسمونا پرواز کنیم .و لباس پرستاری میپوشم براش و پرستارش میشم .

تو هیچ از این کارا واسه شوهرت انجام میدی

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
میگفتی شبها پاشو میندازم تو لگن کمی گلاب میریزم و ماساژ میدم  لباس خلبانی میپوشم براش میگم عشق ...

والا😂😂😂😂😂خوب گفتى كاش اون موقع بهش ميگفتم