2777
2789
عنوان

روابط

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 47 پست
خاک بر سرم شما همه گیر دادین ب رابطه جنسی اون اصلا مشکل نیس واسم چون دخترم و زیاد نبود من دارم راجب ...

خب وقتی سرد شده یعنی میلی ام نداره احتمالا

تو کلا کات کن حروم نکن وقت و جوونیت و پای همچین آدمی  

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب وقتی سرد شده یعنی میلی ام نداره احتمالا  تو کلا کات کن حروم نکن وقت و جوونیت و پای همچین آد ...

دلم میگیره از اینکه زندگیم همش سخت بود روزی ک اومد گفت تو پای سختی سربازی من بمون من خوشبختت میکنم جوری ک یادت بره چ زندگی داشتی ولی اون خوشبختم ک نکرد هیچی تازه داره بدبخت ترمم میکنه

دلم میگیره از اینکه زندگیم همش سخت بود روزی ک اومد گفت تو پای سختی سربازی من بمون من خوشبختت میکنم ج ...

عزیزم جلوی ضرر و هر وقت بگیری منفعته به قول معروف یه پایان تلخ بهتر از یه تلخی بی پایانه

اولاً بهش کامل بگو که اگه سرد باشه و بهانه بیاره دیگه کاری بهش نداری. و بعدش واقعاً هم اگه نیومد رهاش کن . حالا کاری به گناهی که انجام شده ندارم ؛ ولی وقتی با  پسری بدون چارچوب شرعی وارد رابطه میشی ، فکر نمیکنی اگه بعداً ازدواج هم سر بگیره ، نمیاد بهت بگه تو   خودت میخواستی و اَنگ بهت بزنه و کلی سرکوفت بهت بزنه؟

عزیزم جلوی ضرر و هر وقت بگیری منفعته به قول معروف یه پایان تلخ بهتر از یه تلخی بی پایانه

دیشب بهش گفتم بیا جدا بشیم گفت چرا گفتم اینجوری ناراحت نمیشم ازت توهم راحتی اگه نخاستی جدا بمونیم روزی ک خاستی بیای خاستگاریم زنگ بزن اگرم نخاستی بیای برا همیشه جدا میمونیم تعهدی هم نسبت بهم نداری فقد نوشت بهت زنگ میزنم و هنوز خبری ازش نشد واسش ذره ای جواب دادن ب حرفامم مهم نیس چ برسه ب اومدن خاستگاریم تف تو صورت من ک فک میکردم اشنامونه یا ب عبارتی پسرخاله دختر خاله هستیم و بهم دروغ نمیگه

اولاً بهش کامل بگو که اگه سرد باشه و بهانه بیاره دیگه کاری بهش نداری. و بعدش واقعاً هم اگه نیومد رها ...

خیلی بهش گفتم بالا ده بار همین جمله رو گفتم ولی چن روز بعد انگار ن انگار چیزی شده و میگه بدم میاد همش غر میزنی

دیشب بهش گفتم بیا جدا بشیم گفت چرا گفتم اینجوری ناراحت نمیشم ازت توهم راحتی اگه نخاستی جدا بمونیم رو ...

ناراحت نباش اگر هم زنگ زد یا پیام داد جواب نده آدمه بی مسءولیت و بی خیالیه ظاهرا

ناراحت نباش اگر هم زنگ زد یا پیام داد جواب نده آدمه بی مسءولیت و بی خیالیه ظاهرا

برا اخرین بار امروز بهش زنگ میزنم کاش میتونستم خطمو خاموش کنم بابام چون از این رابطه خبر نداره و اگه بگم مزاحم دارم میخام خطمو خاموش کنم ازم میگیرش و میترسم زنگبزنه بدبخت بشم😑

با دلم نمیتونم چون اولین با همچیو با ی نفر تجربه کردن سخته فراموشیش ولی امروز دوباره با اون اتمام حج ...

شما الان توی دوره ای هستی که همه چی رو احساسی میبینید و اینکه دوستش هم دارید که دیگه هیچی ولی عاقلانه باید تصمیم گرفت ، حتی در مورد ازدواج با فردی دیگر ، نه اینکه برای انتقام به اولین نفری که اومد بله بگی.

فقط عاقلانه و نه احساسی.