2777
2789
عنوان

روابط

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 47 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ایتن عادیه توی شهرهای بزرگ پسر 17ساله هم رابطع جتسی داره فکر نکن ضمانت میکنه این رابطع که بیاد برات.از نظر اونا یه نیازه نه دلیلی برای ازدواج...باهاش نرو توی رویا فک نکنم بگیرت

دوست دارم مادر باشم.فرزندم الهی که به حق سمنوی فاطمه بر من نازل شوی..روی چشمانم بزرگت میکنم..فقط نامدار باش و پرافتخار..خداوندا بگذر از گناهانی که مانع از مادر شدن من میشود..خداوندا میخام همه ی عمرم مادر باشم..امیدم را ناامید مکن..یا ارحم الراحمین..ع

قاطعانه باهاش برخورد کن...‌ اگه دیدی بی محلی میکنه از زندگیت بندازش بیرون از خداوند کمک بخواه 

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
نمیدونی چطو خامم میکرد با حرفاش جوری ک فک میکردم محاله باهام سرد بشه😔😔

اگه دخول کامل بوده باشه سخت میشه کارت فردا بخوای ازدواج کنی چی؟

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...

خب الان کمک خاصی از دست ما برنمیاد

فقط همینا رو که به ما گفتی به خودش بگو و بگو اگر رفتارش ادامه پیدا کنه رابطه رو قطع میکنی

رابطه ات هم به خودت مربوطه نه ما

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

اگه دخول کامل بوده باشه سخت میشه کارت فردا بخوای ازدواج کنی چی؟

خاک بر سرم شما همه گیر دادین ب رابطه جنسی اون اصلا مشکل نیس واسم چون دخترم و زیاد نبود من دارم راجب زاویه ی احساسیش میگم ک چیکار کنم یا بره از زندگیم یا بشه مثل اولش