2777
2789
عنوان

خانمای باردار

90 بازدید | 18 پست

سلام دوستان

من تا هفته ۱۸ قرص ویتامین دی و فولیک اسید خوردم اما دیروز دکترم مولتی ویتامین و کلسیم دی هم اضاف کرد

گفت بجای فولیک اسید هم قرص اهن بخور

شما چی؟؟ اینقدر قرص میخورید؟

وزن بچه هاتون موقع سونو انومالی چند بود؟

من از هفته ۱۶ مولتی پرینتال وفیفول واز هفته ۱۹ هم امگا اضاف شده.

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ويتامين هر چي بنويسه خوبه من تا هفته ١٥دكترم گفت اسيد فوليك و ويتامين دي بخورم صبح هام ناشتا يك نصف قرص تيروئيد 

گفته بعد هفته ١٥انشالله بشم بايد بجاي اسيد فوليك قرص اهن بخورم و يك مكمل ويتاميني هست من خودم گرفم امريكايي هست اون چند تا ويتامينه گفت اون رو روزي با يك قرص اهن و شبا ويتامين دي بخورم

يك صلوات واسه ني ني دار شدن همه اونايي كه ارزو ني ني دارن:)💔

راستی من گروه بارداری و اقدام دارم اگه خواستی درخواست دوستی بده یا من بدم ادرس بدم عضو شی

چون اینجا ممنوعه نمیتونم

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست/آرزویم این است آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست
بابت تعدادش یه کم ترسیدم

نگران نباش فقط قرص هارو جوری بخور هرکدوم یه ساعت فاصله داشته باشن تا معده ت اذیت نشه.

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

منم مولتی ویتامین مینرال + کلسیم جوشان + ویتامین ب ۶+ فروس سولفات+ فولیک اسید میخورم هر روز

وزن نینیم تو آنومالی ٣۰۰ گرم بود

گیرم که در دادگاه خلق جهان معتبر شدی ، در دادگاه حق و حقیقت چه میکنی؟ ، گیرم که خلق را به فریبت فریفتی ، با دست انتقام طبیعت چه میکنی؟؟؟؟.........
درسته دیگه . منم میخورم . کلسی کر و مولتی ویتامین و آهن و ویتامین دی 1000 . وزن جنین 190 بود تو انوم ...

درسته با قرص اهن حالت تهوع میگیری؟؟ من امشب اولیش میخوام بخورم چون خودم حالت تهوع دارم خیلی استرسش دارم

وزن بچه منم ۲۲۰ بود خودمم وزن اضاف نکرده بودم