2777
2789

من عقد هستم و خیلیی هم احترام مادرشوهر و پدرشوهرمو دارم ولی اونا اصلا احترام ندارن فک میکنن من سر دست خانوادم موندم که اینجوری برخورد میکنن دیروز مادرشوهرم زنگ زده میگه شب نیا پیش شوهرت بخواب شما عقدید براش حرف درست میکنن درست گفت نیا خونمون اینقدر دلم شکست سپردمش دست خدا. من همیشه یک روز درمیون زنگ میزنم احوالشو میگیرم ولی اون اصلا ی بارم زنگ نزده میگه وظیفه عروسه همش زنگ بزنه الان دوهفتس زنگ نزدم دیروز دخترش که از من ۳سال کوچیکتره پیام داده لباس داری؟ منم گفتم چه طور گفت عروسی داریم گفتم ی چیز خوب بپوشی خیلیییی دلم شکست

کی بشه ۲۴ابان ۹۸بیاددد

اینا نشونه یه خانوداه بی فرهنگه

همسرت چی میگه؟

خداجونم بابت همه اتفاق های خوب زندگیم ازت ممنونم،هر روز داره زندگیم بهتر  و بهتر میشه ومن شادتر و خوشحال تر ، خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه قدر بد 

طوری نیست عزیزم ذات خانواده شوهر همینه ننم روزی خواهر شوهر می شم ولی با خود عهد بستم عروسمون اذیت نکنم اگه جنبه داشت عین خواهرم اکه نه احترامش دارم

بعدم خوب نرو مادرش خیلی روداره این پسرشه که از تو دور باشه باید به تب وتاب بیفته نرو خونشون تاوقتی که دعوتت کنن

هیچی اطلاعی از این کاراشون نداره من چیزی نگفتم بهش

بنظرم نگی بهتره اینطور ارزشت میاد پایین

خودت رفتو امدتو کم کن

مگه در هفته چقدر اونجا بودی؟

آنان که به روزگار ما خندیدند باشد که به روزگارشان گریه کنیم 

اشکال نداره از این به بعد تا دعوت نکردن نرو

ماهی یه بارم زنگ بز حالشو بپرس

منو الان یکساله دعوت نکردن هنوز نرفتم خونشون

خداجونم بابت همه اتفاق های خوب زندگیم ازت ممنونم،هر روز داره زندگیم بهتر  و بهتر میشه ومن شادتر و خوشحال تر ، خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت
هیچی اطلاعی از این کاراشون نداره من چیزی نگفتم بهش

با زبون خوش بگو مثلا دیروز مامانت زنگ زد گفت به خاطر حرف مردم نیا که شب بمونی بعدم بگو تا الان که اومدم خانوادم به من اعتماد داشتن ولی الان با این حرف مامانت نه تنهاخانواده من بلکه فهمیدم خانواده خودتم اعتماد به کنترل رفتارت ندارن وگرنه به نردم چه الان دیگه عادیه این رفت و امدا

بنظرم نگی بهتره اینطور ارزشت میاد پایین خودت رفتو امدتو کم کن مگه در هفته چقدر اونجا بودی؟

در هفته ۳روز میرفتم اونم از عصری میرفتم تا فردا صب زود دوباره بر میگشتم

کی بشه ۲۴ابان ۹۸بیاددد

خانواده شوهر خوب خوبه ش هم باز یه کارایی میکنه مثل گاو نه من شیر ده میمونن

ولی تا دعوت نکردن نرو

اگر همسرت هم گفت 

با سیاست بهش بگوو اخه مامانت ینجری گفته منم گفتم زیاد نیام یوقت تورو ناراحت میکنن

زیاد می رفتی عزیز من هی بری و بیای هم مث اعضای خونشون می شی و  دستورات و خرده فرمایشاتشون شروع می شه