2777
2789

سلام دوستان من گیج شدم یکی میگه 25 هفته و پنج روز و یکی دیگی میگه اول هفته 28 حالا کدامش درسته؟ 

دست دلم را به کسی سپرده ام که می دانم راه را بهتر از هر کسی می داند. خدایا تنهایم نگذار.
۲۵ هفته و چهار روز ...منم از فردا وارد ۷ میشم

به سلامتی، به شما نگفتن آزمایشات و سونو رشد بچه رو چند هفتگی انجام بدین ؟

دست دلم را به کسی سپرده ام که می دانم راه را بهتر از هر کسی می داند. خدایا تنهایم نگذار.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

‍ ‍ ‍ #محاسبه_ماههای_بارداری

♦️4 هفته و 2 روز 👈ماه اول 

♦️8 هفته و 4 روز 👈ماه دوم 

♦️12 هفته و 6 روز 👈ماه سوم 

♦️17 هفته و 1 روز 👈ماه چهارم 

♦️21 هفته و 3 روز 👈ماه پنجم 

♦️25 هفته و 5 روز 👈ماه ششم 

♦️30 هفته و 0 روز 👈ماه هفتم 

♦️34 هفته و 2 روز 👈ماه هشتم 

♦️38 هفته و 4 روز 👈ماه نهم

♦️به دلیل اینکه بارداری 9 ماه و 10 روز می باشد .بارداری 40 هفته تمام می شود(38 هفته و 4 روز + 10 روز )

منم نميفهمم چه طور حساب ميشه اين ماه ها...اگه ٢٥هفته و٤ روز باشه من امروز وارد ماه هفتم شدم يعني!!؟؟؟

دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻‍♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻‍♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻‍♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪                             سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️  سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍

وا منم نميدونم تو اينترنت كلي جدول هست همشون متفاوت حساب كرده من ٢٥ هفته و يه روزم 

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم