شادیزندگی مدیر استارتر عضویت: 1397/05/15 تعداد پست: 1605 عنوان دوستان بنظرتون الان تواین فصل خوبه بریم چالوس؟ 261 بازدید | 21 پست زمستون نرفتم شمال به نظرتون بریم یا نه؟اگه شمالیا هم جواب بدن ممنون میشمروزایی که هواافتابی یا ابریه بارشی درکارنیست منظورمه؟ اگه ازمن خوشت نمیاد مهم نیست چون اصلا من جوری رفتار نمیکنم که هرکسی خوشش بیاد 1397/11/10 | 09:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یگانهmh عضویت: 1397/07/10 تعداد پست: 27736 تهران چالوس تا دیروز مسیرش بسته بود بخاطر ریزش بهمن..الانو نمیدونم😅یه راه کم خطرتر رو انتخاب کن لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
مهابانو73 عضویت: 1396/11/04 تعداد پست: 1075 ما الان گیلان هستیم دیروز بارون بود ولی امروز هوا خوبه تا اخر هفته شنبه دوباره بارندگی هست افسوس از زمانی که بی دینی نماد روشنفکری باشد😔😔😔
pelin69 عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 6919 تهران چالوس تا دیروز مسیرش بسته بود بخاطر ریزش بهمن..الانو نمیدونم😅یه راه کم خطرتر رو انتخاب کن میخواستم همینو بگم. نرو میمونی زیر بهمن ᓘـُنُڪ آטּ قُمـــار بازے ڪِــہ بِباᓘـت آنچِـہ بوבش
momiii عضویت: 1396/09/11 تعداد پست: 23316 واي اره جاده سفيد😍😍😍بري كندوان اش بخوري 😍😍😍اوووف مردم ديگه من هفته پيش اومدم دوباره ٥شنبه هفته بعد ميرم😋
unico عضویت: 1396/06/12 تعداد پست: 6886 بارندگی که اونجا زیاده اگه سرمایی نیستین برینیبارم واسه تنوع توی زمستون برینفکنم کنار آتیش زیر پتو چایی خوردن حسابی بچسبه (البته با رعایت نکات محیط زیستی) تجربه بارداری من از اول تا الان
لیلیومی عضویت: 1397/08/16 تعداد پست: 747 واي اره جاده سفيد😍😍😍بري كندوان اش بخوري 😍😍😍اوووف مردم ديگه من هفته پيش اومدم دوب ... مجردی یا متاهل؟
هنگامه_م عضویت: 1397/06/14 تعداد پست: 15361 الان هوا عالیههه...ما اونجا ویلا داریم هر دوهفته میریم...زمستونشو بیشتر دوست دارم چون هم گرم نیست هم خنک دیگه شرجی اینا نیست...عین بهار
شادیزندگی مدیر استارتر عضویت: 1397/05/15 تعداد پست: 1605 بارندگی که اونجا زیاده اگه سرمایی نیستین برین یبارم واسه تنوع توی زمستون برین فکنم کنار آتی ... وااااای تصورشون ادموعاشق میکنه من که خودم دوسدارطبیعتم... اگه ازمن خوشت نمیاد مهم نیست چون اصلا من جوری رفتار نمیکنم که هرکسی خوشش بیاد
شادیزندگی مدیر استارتر عضویت: 1397/05/15 تعداد پست: 1605 الان هوا عالیههه...ما اونجا ویلا داریم هر دوهفته میریم...زمستونشو بیشتر دوست دارم چون هم گرم نیست هم ... واااای به به من میخام ویلایی داشته باشم واسه شماتوشهرک های ویلاییه؟شنیدم میگن اونطور جاها چون نگهبان هست بهتره؟! اگه ازمن خوشت نمیاد مهم نیست چون اصلا من جوری رفتار نمیکنم که هرکسی خوشش بیاد
momiii عضویت: 1396/09/11 تعداد پست: 23316 الان هوا عالیههه...ما اونجا ویلا داریم هر دوهفته میریم...زمستونشو بیشتر دوست دارم چون هم گرم نیست هم ... اره دقيقا من از تابستونش متنفرم😪😪😪
شادیزندگی مدیر استارتر عضویت: 1397/05/15 تعداد پست: 1605 واي اره جاده سفيد😍😍😍بري كندوان اش بخوري 😍😍😍اوووف مردم ديگه من هفته پيش اومدم دوب ... به به چقد فاصله داره کندوان از شهر چالوس اگه ازمن خوشت نمیاد مهم نیست چون اصلا من جوری رفتار نمیکنم که هرکسی خوشش بیاد
هنگامه_م عضویت: 1397/06/14 تعداد پست: 15361 واااای به به من میخام ویلایی داشته باشم واسه شماتوشهرک های ویلاییه؟شنیدم میگن اونطور جاها چون نگهبان ... برای ما بعد متل قو...مازندران...شهرک نیست ...ولی تو بافت روستایی و نگهبان داریممنطقه ش عالیه
شادیزندگی مدیر استارتر عضویت: 1397/05/15 تعداد پست: 1605 اره دقيقا من از تابستونش متنفرم😪😪😪 طاقت فرساس من بهاروپاییزش روکه میریم خیلی دوس دارم اگه ازمن خوشت نمیاد مهم نیست چون اصلا من جوری رفتار نمیکنم که هرکسی خوشش بیاد