2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این ابروی منه خیلی میریزه خالی داره نمیدونم چیکارکنم دوست دارن پهن و پر باشه.  

گلم هر شب موقعه خواب به اندازه یه نخود روغن  زیتون اصل بزن ابروها پر میشن  پوستم  خشک بود میزدم بعدا دیدم ابروهام رشدش چند برابر شد امتحان شده

گلم هر شب موقعه خواب به اندازه یه نخود روغن  زیتون اصل بزن ابروها پر میشن  پوستم  خشک ...

روغن زیتون چی باشهاز عطاری بگیرم؟بگم برا رشد مو ؟چی باید بگم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
روغن زیتون چی باشهاز عطاری بگیرم؟بگم برا رشد مو ؟چی باید بگم

تو مغازه ها که میزارن خودشون روعنشون در میارن تو شهر ما زیاده هم کنجد وهم زیتون از اونها بخر همون روغن  زیتون فرقی نمیکنه برای غذا  یا پوست 

تو مغازه ها که میزارن خودشون روعنشون در میارن تو شهر ما زیاده هم کنجد وهم زیتون از اونها بخر همون رو ...

چون ی روغن زیتون کوچیک خریدم هنوز استفاده نکردم روش نوشته مالشی. نمیدونم ازاون استفاده کنم خوبه یان

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

اگه به نظرت  خوبه استفاده کن من از همون خوراکی ها میزدم واقعا عالی بود چون ابروهای من زیاده دیگه استفاده نکردم ولی انشالله  نتیجه میگیری واقعا عالی هست به چند نفر هم گفتم نتیجه گرفتن