2777
2789
عنوان

بختک😓😓😓😓😲😲😲😱

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 75 پست
آیته الکرسی بخون گلم یه قران کوچیکم بزار بالا سرت همدیگرو بغل کنید بخوابید خوش بگذره😂😂😂😂

او کار ب جاهای باریک میکشه حوصله داریا خوابوندمش حالا خودم خوابم نمیبره از ترس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها تا حالا تو خواب دیدید در حالت نشسته باشید و یه گاو عظیم الجثه بیاد بالا سرتون؟😰😲😲

از خواب جن هم وحشتناکتره

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .
 او کار ب جاهای باریک میکشه حوصله داریا خوابوندمش حالا خودم خوابم نمیبره از ترس

مثل شوهره منه.بوسش میکنم میگه میخوام😂😂😂😂😂😂😂

شخصیت من رو با برخوردم اشتباه نگیرید...شخصیتم چیزیه که من هستم اما برخوردم بستگی داره به اینکه تو کی هستی...
والا بخدا😂😂😂😂😂😂😂😂 این مردا چیشون مثله ادمه که خواب دیدنشون باشه

😂😂😂شما هیچ یه عالمه ملت میخونن میترسن😐شبمونو زهرمار نکن استاتر من خودم زود وحشت زده میشما

عاشق ❤پسرم💜 وهمسرمم 
دقیقا😝😝😝😝😝

😡😡😡 از نظر علمي تاييد شده بختك يعني فلج خواب يعني عكس العمل مغز... اصلا نترس و راحت بخواب🌸

كسايي كه زبان الماني بلدن يا شروع كردن به ياد گرفتن بيان تو تاپيكم رفع اشكال كنيم و با هم بخونيم 😊
کسی ک بختک بیفته روش اصلا صداش در نمیاد منکه افتاده بود خیلی بد بود

منم..یبار بختک افتاده بود روم نفسم بالا نمیومد یکی داشت تو خواب بهم تجاوز میکرد...بیدار شدم داغون بودم از ترس

😂😂😂شما هیچ یه عالمه ملت میخونن میترسن😐شبمونو زهرمار نکن استاتر من خودم زود وحشت زده میشما

اقا جن 

من بترسم شماها بخوابین همتون باید بترسین😂😂😂😂😂😂😂

#‍ بد جنس نباشیم😂😂😂😂