2777
2789
عنوان

اينجا چرا اينجوريه؟😣☹️😑

206 بازدید | 12 پست

دوستان عزيز و گلم جون جونيا

جدي دارين به كجا ميريم؟چرا تا يه چيزي ميشه و دوستان ميان ازمون كمك بخوام و دلداري بديم

زود ميگيد طلاق و جدايي و ...

زندگي كه شوخي نيس

دوست داشتن كه شوخي نيس

ميشه گاهي با حرف زدن حل كرد و زندگي رو ب روال عادي برگردوند

خيلي وقتا هم خانمها مقصر هستن و غر ميزنن و....

يعني همسرش بايد بگه طلاق ر جدايي؟

اينقدر سستي تو زنذگي اصلا خوب نيس

همينه درصد طلاق زياد شده تو جامعه ما

توكل بر خدا...♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی خدایی در جواب کسی که نوشته شوهرم با یه زنه دیگه س بنویسی با حرف زدن حلش کن خیلیییی بی انصافی کردی

الان شوهر آینده‌ م داره به دوس دخترش میگه همیشه برا همیم...به همین فکر باش عنتر خانوم   

نباید به این ۰یزا توجه کرد ولی بعضی دوستان راهکارای جالبی میگن ولی در کل درمورد زندگی مشترک نباید نظری داد

یه صلوات میفرستین واسه سلامتی نینیم 😘خدای خوبم مواظب تودلیم باش۱۴۰۰/۵/۱۲فهمیدم خدایه فرشته گزاشته تودلم،دامن همه منتظراسبز

یه سرییا عادت دارن میان میگن شوهرم با دست کثیف لیوان رو برداشت اب خورد یکی هم جواب میده فقط طلاق....ب نظر شما جواب این سوال بهتر ازین گزینه چیزه دیگه ای میتونه باشه🤣🤣🤣😂😂😂😂ولی خیلیا ها راهنمایی میکنن.....مثلا ب اون خانم میگن دست همسرت را قطع کن

نباید به این ۰یزا توجه کرد ولی بعضی دوستان راهکارای جالبی میگن ولی در کل درمورد زندگی مشترک نباید نظ ...

درسته راهكار ها هم هست

ولي اون نظرها هم رو ادم تأثير ميزاره

يا دچار دودلي ميشه كه نكنه ادامه بدم و بد باشه زندگيم

توكل بر خدا...♥️

مطمعن باش تمامممم اونایی که میان میگن طلاق بگیر حالا مثلا شوهر خیانت کرده دست بزن داره بچه ننه اس بد خرج و بدچشم هس مطمعن باش خودشون جای استارتر باشناااا باز اون مرد رو دو دستی میچسبن

خدا جونم ممنونم که بازم یه هدیه ی با ارزش تو دلم گذاشتی قسمت همه ی منتظرا بشه آمین