2777
2789
عنوان

بچم خوابه دستش مونده زیر سرش

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 60 پست
عزیزم بچتون چن ساعت میخوابه؟؟؟پسر منم 2ماهشه به خدا تو 24ساعت 12ساعت یا کمتر میخوابه

متولد چنده پسرتون.ببخشید من پسرم ۲ ماه و چند روزشه.بعد جدیدا مدفوعش ابکی شده و تیکه سفید کمتر داره برا پسر شما چجدریه؟

عزیزم بچتون چن ساعت میخوابه؟؟؟پسر منم 2ماهشه به خدا تو 24ساعت 12ساعت یا کمتر میخوابه

اوف.. نگو که دلم خونه..دیشب اصلا نخوابیده همش نق زده.امروزم تو روز نهایت 4 تا نیم ساعت.رفلاکس داره ترش میکنه معوش.خداروشکر الان خیلی بهتره.قبلنا اصلا نمیخوابید الان شبا یکم بهتر میخوابه 

مهربونا .. ممنون میشم برای سلامتی بابای عزیزم یه حمد شفا مهمونش کنین🙏😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متولد چنده پسرتون.ببخشید من پسرم ۲ ماه و چند روزشه.بعد جدیدا مدفوعش ابکی شده و تیکه سفید کمتر داره ب ...

23 ابان.نه مدفوع پسر من همونجوری مث قبله غلظت و حالتش.. کلا شل بوده از اول .اینکه میگی ابکیه نمیدونم تو جه غلظتی منطورته.شاید شیرت رقیقتر شده.. نمیدونم عزیزدلم

متولد چنده پسرتون.ببخشید من پسرم ۲ ماه و چند روزشه.بعد جدیدا مدفوعش ابکی شده و تیکه سفید کمتر داره ب ...

3آذر.اره مال پسرمنم اینجوری جدیدا اینجوری شده

خدا یا امیدم فقط به تو هست  کمکم کن دستمو ول نکن کمکمون کن تو زندگیمون سربلند باشیم الهی آمین. دوستان میشه به نیتم صلوات بفرستین.دوست خوبم صلوات فرستادی لایکم کن منم به نیتت صلوات بفرستم .اگر لایک هم نکردم مطمعن باش صلوات میفرستم 

این ک چیزی نیس  پسرم کوچیک بود رو پام خواب و ی هووسوسک دیدم😑😑😑😑😑😑😑سوسک بزرگ . سریع بچه رو گذاشتم زمین با دمپایی دنبال سوسک . سوسک اومد رو بچم منم زدمش😒😒😒یکم گریه کرد بعد خوابید😁

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...

برم بخوابم تا پانشده.خوابم نمیبرد.حالا از بیخوابی و سردرد دارم میمیرما.. ولی اینجوری هم نمیتونستم بخوابم.مرسی از دوستان.تا دغدغه های بعدی خدا نگهدار.بوس😁

اوف.. نگو که دلم خونه..دیشب اصلا نخوابیده همش نق زده.امروزم تو روز نهایت 4 تا نیم ساعت.رفلاکس داره ت ...

پسرمنم زیاد استفراغ نمیکنه ولی امشب انقد استفراغ کرد نمیدونم علائم رفلاکس چیه ولی پسر من انگار اب دهنشو قورت نمیده تف مانند .ولی زیادی استفراغ نمیکنه اگ هم بکنه پنیر مانند.به خدا الان خوابید 7بیدار میشه دوباره 8ونیم میخوابه تا12 بعد دوباره بیدار میشه تا2بعد میخوابه تا4یا5.بعد بیدار تااااا ساعت 1

خدا یا امیدم فقط به تو هست  کمکم کن دستمو ول نکن کمکمون کن تو زندگیمون سربلند باشیم الهی آمین. دوستان میشه به نیتم صلوات بفرستین.دوست خوبم صلوات فرستادی لایکم کن منم به نیتت صلوات بفرستم .اگر لایک هم نکردم مطمعن باش صلوات میفرستم 
وای من ۴ آذر اخی در عجبم.دکترشم نیست ک بپرسم...

الهیییی خدا نگهش داره.💓💓💓💓💓💓من به هر کی میگم میگن طبیعی نگران نشو.منم قرار برم دکتر.اخه پسرم 1هفته تو بیمارستان بستری شد.بعدشم کولیک داشت انقد بهش دارو دادیم دارو هاش تازه تموم شده گفتم گناه داره یکم معدش استراحت کنه انقد بهش دارو ندیم.

الهیییی خدا نگهش داره.💓💓💓💓💓💓من به هر کی میگم میگن طبیعی نگران نشو.منم قرار برم دکتر.اخه پسرم 1 ...

پسر منم ۱ هفته بستری بود.چند هفته زایمان کردی؟

ساید برا داروهاشه منم دارو معده بهش میدم پدی لاکت و گرمیچر و...

پسر منم ۱ هفته بستری بود.چند هفته زایمان کردی؟ ساید برا داروهاشه منم دارو معده بهش میدم پدی لاکت و ...

دکترم برا14آذر وقت زایمان  داده بود ولی من 3آذر رفتم بیمارستان.عزیز دلم منم گرمیچر بهش میدم.البته بی بی کر هم بهش میدادم ک 2هفته هس ک تموم شده

پسر منم ۱ هفته بستری بود.چند هفته زایمان کردی؟ ساید برا داروهاشه منم دارو معده بهش میدم پدی لاکت و ...

عزیزم پسرم موقع دسشویی یکم اذیت میشه دل درد هم داره ولی کم.پدی لاکت موثر؟؟؟؟؟دکترش بهش داد یا خودت خریدی؟؟؟