2777
2789
عنوان

بچم خوابه دستش مونده زیر سرش

439 بازدید | 60 پست

2.5 ماهشه.دستش مونده زیر سرش خوابیده.خیلی بدخواب هم هست یعنی دست بزنم بهش پاشده گریه میکنه معلوم نیستم کی بخوابه.نهایت یه ساعت دیگه برا شیر پامیشه.دستش بمونه زیرسرش عیب نداره؟دردش نگیره یوقت سر بشه.. چکار کنم؟😢

مهربونا .. ممنون میشم برای سلامتی بابای عزیزم یه حمد شفا مهمونش کنین🙏😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ولش کن

بچه منم اونقدر بد خواب بود به هر شکلی میخوابید دستش نمیزدم الانم ۲۰ ماهشه

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

عزیزم بچتون چن ساعت میخوابه؟؟؟پسر منم 2ماهشه به خدا تو 24ساعت 12ساعت یا کمتر میخوابه

خدا یا امیدم فقط به تو هست  کمکم کن دستمو ول نکن کمکمون کن تو زندگیمون سربلند باشیم الهی آمین. دوستان میشه به نیتم صلوات بفرستین.دوست خوبم صلوات فرستادی لایکم کن منم به نیتت صلوات بفرستم .اگر لایک هم نکردم مطمعن باش صلوات میفرستم 
نه عزیزم دردش بگیره خودش درش میاره

فک نکنم بتونه.چون دستش چسبیده به لبه تختش.. اومده گوشه سرشم روشع

مهربونا .. ممنون میشم برای سلامتی بابای عزیزم یه حمد شفا مهمونش کنین🙏😢