2777
2789

بله. خودت تو خونه زومبا کار کن عالیه. اسکات پاهات خوش فرم‌ میکنه و حلقه شکمت تخت

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره عزيزم هر كاري رو كه اراده كني ميتوني انجام بدي من چون خودم بچه داشتم تو خونه ورزش كردم الانم اگه برم باشگاه فكر ميكنن مربي هستم البته من قبل از بارداريم هم ورزش حرفه اي ميكردم ولي بعد از بارداريم تا الان كه ١٠ ماهه هيكلم از قبل بهتره

اره عزيزم هر كاري رو كه اراده كني ميتوني انجام بدي من چون خودم بچه داشتم تو خونه ورزش كردم الانم اگه ...

خب عزیزم چجوری بدونم چه برنامهای باید داشته باشم؟؟؟؟ از تو بوتویوب و اینا ببینم کافیه؟

با رژیم غذایی مناسب آره ولی باید حرکات بدنسازی رو بلد باشی تا توی خونه از وسایل عادی استفاده کنی برا عصلات متفاوت بدن

نهایت فرومایگی است اگر رفتار آدمی منحصر به ترس از تنبیه یا امید به پاداش باشد
خب عزیزم چجوری بدونم چه برنامهای باید داشته باشم؟؟؟؟ از تو بوتویوب و اینا ببینم کافیه؟

عزيزم نياز نيست مربي خصوصي بگيري معمولا خيلي هم جواب نميگيري فقط پولاتو دور ميريزي من مربيم حسين سيف الهي هست همينو بزني تو اينستا پيجش بالا مياد اتفاقا ويديو منم تازه گذاشته قبل از بارداري كه لاغر شدم و بعد از بارداري برو ببين من چقدر تغيير كردم انلاين ازش تو ت ل گ ر ا م  برنامه بگير و بگو تو خونه ميخواي تمرين كني هم بهت برنامه غذايي ميده هم ورزشي زيادم هزينه اي نداره البته اگه بخواي مكمل استفاده كني خوب مكملات گرون ميشه ولي بهترين نتيجه رو ميگيري