2777
2789

بیخیال ننه سر این تاپیک چندش ترینا کلی کاربر قط شدن

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الا رختخوابا پهن میشه

تو مملکتی ک به اسکیزوفرنی و توهم بگن طرف جن زدس و سراغ رمال ها برن مسلما رشدی صورت نمیگیره😀باشد ک رستگار باشید😁                                        دعا نویس اگ توانایی بهبود زندگی مردم رو داشت مسلما خودش باید فاقد هر گونه مشکل باشه😀

با جوراباى بوگندوش ك مياد تو خونه من اعتراض ميكنم ميگم برو بشور پاتو 

اونم جورابو در مياره وقتى حواسم نيس مياد ميچسبونش جلو دماغم جيغمو در مياره😁

زغوغاىِ جهان فارغ!!!🙃

شوهرم خوبه خداروشکر 

اما ی بدخدایی هست که اینقدر کثیف غذا میخوره بخدا قسم حالم بهم میخوره از دیدن غذا خوردنش و بد پاک کردن دندوناش 

به معنای واقعی حال بهم زنه 

بعد سوالت تنها کسی که به ذهنم رسید اون بود 

با جوراباى بوگندوش ك مياد تو خونه من اعتراض ميكنم ميگم برو بشور پاتو  اونم جورابو در مياره وقت ...

😂😂😂

ولی عشقم شوخی خوبی نیست 

کلا میگه جوراباتونو بو نکنید چون ممکنه ویروس قارچی وارد ریه هاتون بشه گفتم مراقب باشی 😊

هیچ اگر سایه پذیرد، ما همان سایه هیچیم...