سلام دوستان نوزادم 5 ماهشه کامل شیر خشک میخوره.... ولی الان ک 5 ماهشه 90 یا 120 تا بیشتر نمیخوره میخوام بدونم نوزاد شمام همینه یا هر چند ساعت شیر میدین بهش
قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤️
در ۲۴ ساعت بین ۲۳ تا ۲۸ پیمانه میخوره...اغلب ۲۴-۲۵. هر وعده هم اغلب ۵ یا۴ پیمانه اما بعضی روزا رو دور خوردن هست ۶ پیمانه هم درست کنم میخوره. فاصله زمانی هم اغلب هر ۴ ساعت ....اما ۱۲ شب تا ۶ صبح اغلب بیدار نمیشه
فقط ۲۴ روز اول تولد شیر خودم رو خورد، تازه گاهی هم شیرخشک میدادم ولی وزنش حسابی کم شد..شیر خودم رو هم وقتی میخورد از دهن و دماغش میزد بیرون...دیگه کلا شیرخشکی شد..هم شیرم کم بود هم با شیرم به حالت خفگی بالا میوورد...از اول بهش آپتامیل میدم