2777
2789
عنوان

زردی نوزاد؟کمممک

717 بازدید | 26 پست

دخترم روز ۵ اش هست صورت و گردن شونه هاش زردن 

دکتر گفت حدود ۱۲  و تا ۱۰ روزگیش صبر کن دوباره بیا اگه همینجور موند یا بیشتر شد باید بستری بشه

تجربه تون درباره زردی چیه

چجوری میاد پایین؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودتون خنکی بخورید بهش شیر می‌دید

شیر خشک هم کمک می‌کنه، با سرنگ کمی بهش بدید. بچه من زردی‌اش بالا نبود ولی دکتر سرم قندی داد بهش بدم. همون آب قند

جوشونده عناب و ترنجبین هم خیلی خوبه. روزی یکی دو قاشق چای‌خوری. ولی شیرخشت اصلاً ندید به بچه

گوشش رو سوراخ کن چند قطره که خون بیاد زردی میاد پایین.جاریم این کارو کرد بچش خوب شد

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

علاوه بر بیلی ناستر بهش شبی یه شیشه ترنجبین بدین باعث میشه شکمش خوب کار کنه دو روزی بد بچم زردیش 8بود و تکون نمیخورد ب محض اینکه سه قطره بهش دادم فرداش شد7

تیکر تولد یسالگی فرشته کوچولومه.برای آرامش قلبم و زندگیم صلوات بفرست لطفا

اولا عزیزم مبارکتون باشه 

دوما حتما فردا یه آزمایش خون انجام بده ببین عدد بیلی روبین خونش چند هست 

عزیزم در مورد زردی اصلا نباید صبر کرد حتما برو آزمایش بده ببین جوابش چی هست 

بعد اینکه اگه شیر خودت رو میخوره اصلا گرمی نخور ،شیر باید زیاد بخوره تا از بدنش دفع بشه زردیش . اگه شیرت کمه اشکال نداره با قاشق بهش شیر خشک بده از بدنش دفع بشه هرچقدر ادرار کنه زودتر خوب میشه 

گوشش رو سوراخ کن چند قطره که خون بیاد زردی میاد پایین.جاریم این کارو کرد بچش خوب شد

زیر6ماه نباید گوش نوزاد سوراخ کرد چون بدنشون توانی مبارزه با چرک رو ندارن باعث کم شدن شنوایی میشه

عزیزم صبر نکن، قطره بیلی ناستر مخصوص زردیه بهش بده، ۵ قطره صبخ و ۵ قطره شب، تند تند هم بهش شیر بده، دست و پا و صورتش هم با عرق کاسنی و پنبه بشور، تغذیه تو هم روی زردیش تاثیر نداره

زردی داشتن ینی کمبود گلبول قرمز خون نباید بی دلیل بری آزمایش چون باعث میشه خونی ک میگیرن هی گلبول قرمز خونش کمتر بشه