سهیلا_جون1 مدیر استارتر عضویت: 1392/06/02 تعداد پست: 8088 عنوان دکترسیده سهیلاعارفی 1239 بازدید | 26 پست خانم هایی که زیرنظر دکترعارفی هستن.میدونین چهرشنبه ها از چه ساعتی مطب تشریف میارن؟ولطفا تجربه تون ر باایشون دررابطه باطبابتشون در اختیارمون میگذارین؟ میشه برای صاحب خونه شدنمون یه صلوات بفرستین.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 1397/11/09 | 20:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سهیلا_جون1 مدیر استارتر عضویت: 1392/06/02 تعداد پست: 8088 سهاستارهzibajooonخوشبختی1مهرانه64tirmahi299بفرمایین تو ....غریبی نکنین میشه برای صاحب خونه شدنمون یه صلوات بفرستین.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
سهیلا_جون1 مدیر استارتر عضویت: 1392/06/02 تعداد پست: 8088 @لیااهورا بیاین نظربدین میشه برای صاحب خونه شدنمون یه صلوات بفرستین.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
لیااهورا عضویت: 1397/04/07 تعداد پست: 1516 @لیااهورا بیاین نظربدین عزیزم من ۲۱ اسفند برای اولین بار وقت دارم ولی شنیدم دکتر خوبیه قدر زندگیمو بیشتر میدونم خدایا شکرت برای وجود پسرم ❤️
سهیلا_جون1 مدیر استارتر عضویت: 1392/06/02 تعداد پست: 8088 عزیزم من ۲۱ اسفند برای اولین بار وقت دارم ولی شنیدم دکتر خوبیه ممنونم لیاجان میشه برای صاحب خونه شدنمون یه صلوات بفرستین.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
سهیلا_جون1 مدیر استارتر عضویت: 1392/06/02 تعداد پست: 8088 کاش دوستان میومدن وتجربیاتشون ر دراختیارمون میذاشتن میشه برای صاحب خونه شدنمون یه صلوات بفرستین.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
سهیلا_جون1 مدیر استارتر عضویت: 1392/06/02 تعداد پست: 8088 سلام عزیزم .شما رفتید پیش دکتر عارفی؟ چطوره؟ من باهاش پانکچر شدم.زیادسوال هات ر جواب نمیده،اماچون همه تعریفش ر میکنن منم باایشون ادامه دادم.سرش شلوغه ولی اونقدرهاهم بد نیست میشه برای صاحب خونه شدنمون یه صلوات بفرستین.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
sa1393 عضویت: 1397/11/10 تعداد پست: 471 من باهاش پانکچر شدم.زیادسوال هات ر جواب نمیده،اماچون همه تعریفش ر میکنن منم باایشون ادامه دادم.سرش ش ... منم از شهرستان میخوام برم پیش ایشون خوبه به نظرت خدای مهربونم شکرررررت .
سهیلا_جون1 مدیر استارتر عضویت: 1392/06/02 تعداد پست: 8088 منم از شهرستان میخوام برم پیش ایشون خوبه به نظرت به نظرم خوبه،مخصوصا اگه از شهرستان هم میخوای بیای ،بهترین گزینه ست میشه برای صاحب خونه شدنمون یه صلوات بفرستین.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
سهیلا_جون1 مدیر استارتر عضویت: 1392/06/02 تعداد پست: 8088 عزیزم من ۲۱ اسفند برای اولین بار وقت دارم ولی شنیدم دکتر خوبیه شما تجربه تون ازدکترعارفی چطوربود؟ کارشون ر پسندیدین؟ میشه برای صاحب خونه شدنمون یه صلوات بفرستین.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
ماه_65 عضویت: 1393/05/13 تعداد پست: 3745 سلام دوست خوبم. نتیجه رفتن پیش دکتر عارفی چی شد؟ خدایا شکرت.....!!!!!!!! عید غدیر عیدیمو گرفتم. به امید شاد شدن دل همه... "فاطمه نازم 23 خرداد 94 اومد تو بغلم. ممنون میشم برا سلامتیش صلوات بفرستین"
سهیلا_جون1 مدیر استارتر عضویت: 1392/06/02 تعداد پست: 8088 سلام دوست خوبم. نتیجه رفتن پیش دکتر عارفی چی شد؟ سلام ماه عزیزم.شماهمون ماه هستین که قبلا باهم دوست بودیم؟فعلا تخمک کشی کردم وجنین ها ر فریز کردم.هنوز هزینه انتقال رنتونستیم جور کنیم تابرم انتقال بدم.برام دعا کن دیگه این انتظار تموم شه.ودیگه مادرشم میشه برای صاحب خونه شدنمون یه صلوات بفرستین.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
ماه_65 عضویت: 1393/05/13 تعداد پست: 3745 سلام ماه عزیزم.شماهمون ماه هستین که قبلا باهم دوست بودیم؟ فعلا تخمک کشی کردم وجنین ها ر فریز کردم.ه ... آره عزیزم همونم. ان شاءالله مفید باشه و دوست تا نی نی خوشگل و سالم و صالح بیاد تو دلت تا جبران این سالها بشه. پولش رو هم خدا میرسونه. توکل بر خدا خدایا شکرت.....!!!!!!!! عید غدیر عیدیمو گرفتم. به امید شاد شدن دل همه... "فاطمه نازم 23 خرداد 94 اومد تو بغلم. ممنون میشم برا سلامتیش صلوات بفرستین"
ماه_65 عضویت: 1393/05/13 تعداد پست: 3745 آره عزیزم همونم. ان شاءالله مفید باشه و دوست تا نی نی خوشگل و سالم و صالح بیاد تو دلت تا جبران این س ... دو سه تا نی نی خدایا شکرت.....!!!!!!!! عید غدیر عیدیمو گرفتم. به امید شاد شدن دل همه... "فاطمه نازم 23 خرداد 94 اومد تو بغلم. ممنون میشم برا سلامتیش صلوات بفرستین"