2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم با بیهوشی تبریز

2708 بازدید | 15 پست

عکس رنگی رحم آذربایجان شرقی (تبریز) 

hsg Tabriz 

عکس رنگی رحم با بیهوشی کرج
عکس رنگی رحم بی درد
عکس رنگی رحم با سوند مخصوص هیستروگرافی
عکس رنگی رحم با قیمت مناسب
عکس رنگی رحم با بیحسی
عکس رنگی رحم واژینیسموس
عکس رنگی رحم و باز کردن  لوله های فالوپ
عکس رنگی رحم مشاوره تخصصی
عکس رنگی رحم گروه چت تگرام و واتس آپ
HSG TEEGRAM AND WHATSAPP
عکس رنگی رحم عوارض
عکس رنگی رحم و بارداری و حاملگی
عکس رنگی رحم و عفونت واژینال
کارشناس عکس رنگی رحم میترا گودرزی
09123596164
09192955748
 مرکز تصویر برداری سایه
مرکز تصویر برداری سارا
مرکز تصویربرداری دکتر نژاد حسین

این مگه برا کرج نیس؟ چرا زدین تبریز؟

میشناسین جایی رو تو تبریز ک با بی حسی انجام بدن؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این مگه برا کرج نیس؟ چرا زدین تبریز؟

میشناسین جایی رو تو تبریز ک با بی حسی انجام بدن؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم شما تبریز پیدا کردین که عکس رنگی  با بی حسی انجام بدن؟

نه متاسفانه.

بدون بی حسی رفتم. 

من پیدا کردم هرکی میخواد با بیهوشی برسه عکس رنگی بگه

سلام عزیز جان چ خوب. کجا؟

ای وای عزیزم منم برااین ماه وقت گرفتم برم اونجا همین کلینیک خیلی میترسم بیش ازحد میترسم جدی بیحس میک ...

عزيزم رفتين عکس رنگي؟

کجارفتين؟

دردش در چه حدبود؟

دوماهه قراره برم ازترسم نميرم

سلام ببخشید بدون بی حسی درد داشت؟

سلام عزیزم. اصلا مقایسه نکنین با کسی. برا من اره  درد داشت. ولی خییییییییییییییییلی از دوستان میگفتن در حد یه پریودی ساده درد داشت. قبل رفتن مسکن و شیاف استفاده کنین ان شاالله که راحت میگذرونین.