2777
2789
عنوان

ی چیزی هس بیاین بگین تا توی دلم نمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 26 پست

خودم برا آی وی اف توی گوگل میگشتم دیدم تبادل نظر داره و یمدت همینجوری میخوندم تا اینکه اومدم پست بزارم دیدم نمیشه باس عضوبشم  ..ولی خدایی دوسش دارم این سایتو..چون همیشه خونه تنهام اینجا برام ی دلگرمیه..

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودم برا آی وی اف توی گوگل میگشتم دیدم تبادل نظر داره و یمدت همینجوری میخوندم تا اینکه اومدم پست بزا ...

آره واقعاً واسه منم سرگرمیه 

منم اکثراً درمورد مسائل بارداری و... که میخواستم توگوگل سرچ کنم نی نی سایت روهم میاورد چندبارازروتبادل نظرخوندم یبارم خواستم نظربنویسم دیدم بایدعضوشم 😊

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه.... 
سرچ درباره بارداري ولي اومدم توش ديدم بيشتر خيانته

عزیزم ببخشید طبق امضات چیامصرف کردی... ببخشید اگه اعصاب مصاب داری جواب بده😄

منم داروگیاهی استفاده میکنم وتنبلی دارم آذرماه فولیکول 11داشتم 😕دوتادم کردنی داده پودره دوتاهم عرق رازیانه و بومادران قاطی میکنم میخورم بنظرت خوبه؟ 

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه.... 
عزیزم ببخشید طبق امضات چیامصرف کردی... ببخشید اگه اعصاب مصاب داری جواب بده😄 منم داروگیاهی استفاده ...

ن بنظرم خوب نيس ببخشيد ك اينو ميكم ولي از تجربه م دارم ميكم

اك تنبلي تخمدان داري فقط و مشكل ديك اي نداري همون داروها تو تاپيكم خوبه

....‌

سال هشتاد و شش سرچ در باره بارداری

تو فقط زمانی می توانی درست بیندیشی که من منطق تو را با اندیشه ی نادرستی تحریک کنم و من فقط زمانی می توانم عقاید سخیفم را اصلاح کنم که تو اجازه ی سخن گفتن داشته باشی. 

یادش بخیر چه نینی سایتی داشتیم 

تاپیکها همه اش درباره سوالمون در باره زندگی و بچه داری و کارمون بود 

بندرت ممکن بود تاپیک مادرشوهر و خواهرشوهرو جاری و خیانت و .. ببینی 

اگر یکی از تب بچه اش شکایت می کرد ده صفحه راهنماییش میکردن

تو فقط زمانی می توانی درست بیندیشی که من منطق تو را با اندیشه ی نادرستی تحریک کنم و من فقط زمانی می توانم عقاید سخیفم را اصلاح کنم که تو اجازه ی سخن گفتن داشته باشی.