2777
2789
عنوان

شکایت از پزشک به نظام پزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 11354 بازدید | 51 پست
نمیدونم برچه اساسی مانور بدم که موفقیت امیز باشه اخه

چی کار کردن؟چه مشکلی پیش اومده برات؟😔

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
وااای خدا کمکت کنه وبهت صبر بده عزیزم خیلی ناراحت شدم یعنی بدون وکیل نمیشه؟؟؟ هزینه ی وکیل رو ندا ...

ممنون

شما موضوعت چیه؟؟

شنیدم میگن تو دادگاهها هستن وکیلایی که مثلا اعلام میکنی نمیتونی هزینه کنی بهت معرفی میکنن. 

بعدم به من گفتن تا ج نظام پزشکی بیاد نیاز به وکیل نیست و برا دادگاه کارش داری ولی من چون پزشک قانونی و اینا هم کار داشت یه بار ه گرفتم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=80923672]شما از کجا شروع کردی برای شکایت؟مورد چی بوده؟[/QUO رفتم نظام پزشکی گفتم شکایت دارم ...

خدا بهت صبر بده 😢

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
شكايتت از چيه؟در چه رابطه ايه؟؟ نظام پزشكي اكثرا به نفع پزشك راي ميده مگر در موارد خاص

فیبروم رحم داشتم و روش درمانی امبولیزاسیون رو انتخاب کردم پزشک هم گفت برات جواب میده 

دوماه بعد وحشتناک شکمم سفت ودردناک شد

رحم سوراخ شدویه تخمدان از دست رفت.روده هاچسبندگی دادن و اپاندیس سوراخ شد بخاطر التهاب شدید لگن 

پیگیری بعدی سونو رو برای من سه ماه بعد زده بود

نمیدونم از این طریق میتونم اقدام کنم؟؟،

مطبش هم رفتم و لفظا بحث کردیم که میگه هرعملی عوارض داره وگردن نگرفت

درصورتیکه روش امبولیزیشن کم تهاجم هست

سلامتی،ارامش وخانواده ام🙇🙇🙇🙇🙇
چی کار کردن؟چه مشکلی پیش اومده برات؟😔

نوشتم بالاتر عزیزم

رحم وتخمدان رو داوردن واپاندیس 

مثانه پاره شد دوختن و چسبندکی روده ایجادشد بخاط سوراخ شدن رحم ورشد فیبروم روی دیواره ی خارجی رحم

التهاب شدید لگن  

نوشتم بالاتر عزیزم رحم وتخمدان رو داوردن واپاندیس  مثانه پاره شد دوختن و چسبندکی روده ایجادشد ...

ای بابا داغونت کرده که ،حالا شکایتت رو بکن ،امیدوارم به انصاف رای بدن ،هرچند بعید میدونم 

ممنون شما موضوعت چیه؟؟ شنیدم میگن تو دادگاهها هستن وکیلایی که مثلا اعلام میکنی نمیتونی هزینه کنی ب ...

نوشتم موضو عم رو 

من درهرصورت اگه امبولیزاسیون نمیکردم باید رحم رو درمی اوردم

ولی بااین روش سووراخ شد و تخمدان هم از دست رفت واپاندیس وروده ومثانه هم درکیر شدن

داشتم وارد فاز عفونت خون میشدم

رحمم افتضاح ورم کرده بودانگار شش ماهه حامله بودم

فیبروم رحم داشتم و روش درمانی امبولیزاسیون رو انتخاب کردم پزشک هم گفت برات جواب میده  دوماه بع ...

اره عزيزم شكايت كن. خيلي موردت پيچيده هست. كاش وكيل بگيري. اونا بلدن چجوري خودشونو تبرعه كنن. وكيل بگير. اگه به نفعت راي بدن ديه ي بالايي داره

عوارصشو قبلا بهت نگفته بودن؟؟

عوارضش توی برگه ای که امضا کردم نوشته عود مجدد وعفونت

که البته نگفت عفونت خون منکنه برسم

بیشتر عفونت رحم  واینکه پیگیری من رو سه ماه بعد نوشت که تااون موقع نبودم دیگه

اره عزيزم شكايت كن. خيلي موردت پيچيده هست. كاش وكيل بگيري. اونا بلدن چجوري خودشونو تبرعه كنن. وكيل ب ...

اخه اصلا هزینه ی وکیل ندارم

حتی بیمه تکمیلی هم این عمل رو کم میده 

چون اون سری استفاده کردم 

عوارضش توی برگه ای که امضا کردم نوشته عود مجدد وعفونت که البته نگفت عفونت خون منکنه برسم بیشتر عفو ...

حتما برو شکایت کن جلسه میزارن با خودت و دکتر واینا. حداقل جوابتو میگیری. با حرفاشون میتونی حدس بزنی فایده داره یا نه

حتما برو شکایت کن جلسه میزارن با خودت و دکتر واینا. حداقل جوابتو میگیری. با حرفاشون میتونی حدس بزنی ...

نمیخوام الکی بدو بدو کنم

داغونم .

بعدهم باید مرکز استان برم

میخوام اگه بدونم به جایی میرسه اقدام کنم