2777
2789
عنوان

خانومای باردار راهنمایی لطفا

130 بازدید | 13 پست

سلام.امروز روز۲۹ سیکلمه.سه ماهه تو اقدامم‌از علائم بارداری فقط گرسنگی و ضعف شدید و درد سمت چپ رحم و کشاله ران و کمی تکرر ادرار دارم.هر دفعه قبل پری عصبی میشم و پرخاشگر و کلی گریه میکنم.الانم همینطور شدم.ینی باید قید بارداری رو این ماهم بزنم؟  

سلام.میشه لطفا برای آرامشم تو این دوران و اینکه بچم سالم بیاد بغلم یه صلوات بفرستید؟🌷(در حق هم دعای خیر کنیم خدا زودتر حاجتمونو میده)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب الان یه روز عقب انداختم بذارم جواب میده؟

سلام.میشه لطفا برای آرامشم تو این دوران و اینکه بچم سالم بیاد بغلم یه صلوات بفرستید؟🌷(در حق هم دعای خیر کنیم خدا زودتر حاجتمونو میده)
بی بی چک بزن خوب

سلام بانو خوبید؟

گویا منو شما تو یه دوره بارداری هستیم

میشه لطف کنید علایمتونو بگید

راستش من بعد کلی دوادرمون باردار شدم ولی چند روزه همش حس میکنم هیچی تو شیکمم نیست قبلا سمت راست شیکمم سنگین بود الان نه... اینجا هم خیلی راجع به بارداری پوچ دیدم بیشتر نگران شدم

در ضمن دوتاسونو تا الان رفتم ولی تا18بهمن دکتر گفت فعلا سونو نرو 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم حافظ خونوادم باش

سلام بانو خوبید؟ گویا منو شما تو یه دوره بارداری هستیم میشه لطف کنید علایمتونو بگید راستش من بعد ...

عزیزم تا هفته های 12 اینا اصلا هیچی حس نمیکنی من الان 7 ماهمه ی موقه سرحال باشم جاییم دردنکنه بچه تکون نخوره یادم میرع باردارم 😂

اوایل هم فقط ی بار دویدم حدودا 3ماهه بودم حس کردم چییزی تو شکممه 

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤
عزیزم تا هفته های 12 اینا اصلا هیچی حس نمیکنی من الان 7 ماهمه ی موقه سرحال باشم جاییم دردنکنه بچه تک ...

خدا کنه اینطوری باشه

هرچی قسمتمون باشه ولی بعد این همه استرس و دوا دکتر خدا نکنه اتفاقی بیوفته خودم خیلی بهم میریزم..ممنون پیامتون دلگرمی خوبی بود

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم حافظ خونوادم باش

سلام بانو خوبید؟ گویا منو شما تو یه دوره بارداری هستیم میشه لطف کنید علایمتونو بگید راستش من بعد ...

سلام عزیزم من فقط حالت تهوع دارم که از اول هم داشتم و هیچی نمیتونم بخورم خدایی نکرده اگه اتفاقی بیفته خونریزی و لکه بینی شروع میشه منم همش نگرانم چون بعد یکسال و کلی دارو و امپول باردار شدم سونو رفتم و اکی بود دکترم غربالگری نوشت که مثل شما منم ۱۸ میرم انشاالله که هم نی نی شما و هم نی نی من صحیح و سالم به دنیا میان

تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه 😗😗😗
خدا کنه اینطوری باشه هرچی قسمتمون باشه ولی بعد این همه استرس و دوا دکتر خدا نکنه اتفاقی بیوفته خودم ...

اره عزیزم نگران نباش عزیزدلم من تاوقتی تکون نمیخورد اصلا حسش نمیکردم این ترس ها و استرس ها هم طبیعی منم داشتم 

اره عزیزم نگران نباش عزیزدلم من تاوقتی تکون نمیخورد اصلا حسش نمیکردم این ترس ها و استرس ها هم طبیعی ...

منم هنوزم باورم نمیسه باردارم ۱۱ هفتمه

به نظر منم تا شکم بزرگ نشه و تکون نخوره ادم باورش نمیشه

تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه 😗😗😗
منم هنوزم باورم نمیسه باردارم ۱۱ هفتمه به نظر منم تا شکم بزرگ نشه و تکون نخوره ادم باورش نمیشه

اره تا تگون نخوره مشخص نمیشه  بعضی وقتا یکم حس میکنی ک چیزی تو شکمته من همش میترسیدم ک چرا حسش نمیکنم الانم گاهی اوقات حس نمیکنم 😃

ممنون دوستان بابت صحبتاتون ان شاالله خدا برای هممون حفظشون کنه و یه نی نی سالم بدنیابیاریم

ان شاالله  

ممنون دوستان بابت صحبتاتون ان شاالله خدا برای هممون حفظشون کنه و یه نی نی سالم بدنیابیاریم

ان شاالله