2777
2789

تا جاییکه من میدونم اشتباه از مرده که یه نفر اشتباهااااا بچه دار میشه نه از زن درسته؟

اینو داشته باشین تا جریانو بگم.

این کاربری دوم منه چون من نزدیک به یه دهه است تو نینی سایتم و دوست ندرم این حرفا رو تو اون کاربریم بزنم

بماند دیروز همسرم از مامانش خواست که بیاد امروز پیش بچه مون چون مامانم کار داره جایی . ساعت یازده و نیم شب پدرشوهرم زنگ زد به شوهرم (من رو مبل کنار همسرم خوابم برده بود ولی از صدای تلفن بیدار شدم ولی چشم بسته موندم ، صدای پدر شوهرمم میشنیدم از پشت تلفن) و گفت چی شده مشکلی پیش اومده چرا مامان بیاد گفت واا چه مشکلی مامان فلانی کارداره من گفتم مامان بیاد گفت زنت وقتی داشت بچه پس مینداخت باید به فکر اینجاشم بود که انقدر بچه رو سوار این و اون نکنه. منو میگی اینو شنیدم شاخام دراومد ......به خدا هم عصبانی بودم هم تو دلم میخندیدم از کی تا حالا زن بچه رو پس میندازه؟ تا جایی که ما میدونیم مرد اشتباهااا ....رو میریزه....

خلاصه یه ذره هم عصبانی نیستمااااااا چون مدل پدر شوهرم اینه یه دفعه قاط میزنه بعدش پشیمون میشه

فقط سوالمو جواب بدین ممنونتونم.......  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.