2777
2789
عنوان

بیبی چکم این ماه منقضی میشه ینی جوابش درسته؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 41 پست
این ب این پررنگیه چرا نمیری ازمایش خون بدی خیالت راحت بشه ۱۰۰درصد مثبته

گفتم که زنگ زدم ازمایشگاه بهم گفتن بزار یک هفته از تاخیر پریت بگذره بعد بیا ازمایش گفتمم بیبیم مثبت شده بازم گفت باید یک هفته بشه

خوشگلا دخترای خوبی باشین بیاین خرید کنید😊@trust_shoping70  اشتباهی نرین بیاین اینستا😉بوووس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم که زنگ زدم ازمایشگاه بهم گفتن بزار یک هفته از تاخیر پریت بگذره بعد بیا ازمایش گفتمم بیبیم مثبت ...

خب ب نظرم اونو واسه کسایی میگن ک بی بی شون هاله داره ن واسه تو ک ماشالا ب اون پررنگیه بازم خود دانی ب هر حال تبریک😍😍😍😍😍

😅😂😂😂😂😂😂😂😂وای چ باحال جدی از تاریخش بگذره مثبت میشه نمیدونستم.

خیلی یعنی تا حالا که به مامانم میگم چشاش از کاسه در میاد دوست داره خرخرمو بجوه میگه بخدا قلبم همون موقع تیر کشید آره اگه از تاریخش بگزره مثبت نشون میده مال من که اینطوری بود

دنیای من  دخترم دنیاس بس😙😘😍
خب ب نظرم اونو واسه کسایی میگن ک بی بی شون هاله داره ن واسه تو ک ماشالا ب اون پررنگیه بازم خود دانی ...

ممنون گلم دو روز دیگ ازمایش میدم خیالمم راحتتره

خوشگلا دخترای خوبی باشین بیاین خرید کنید😊@trust_shoping70  اشتباهی نرین بیاین اینستا😉بوووس