2777
2789
عنوان

بیبی چکم این ماه منقضی میشه ینی جوابش درسته؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 41 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سری چهار ماه بعد از زایمانم داشتم تو بازار میگشتم دم آزمایشگاهی زباله هاشون گذاشته بودن بیرون حالا من هرچی نگا میکردم تست بود با جعبه انداخته بودن هیچی دیگه منم سه تاش یواشکی بلند کردم رفتم خونه مامانم الکی حق میزدم میگفتم سرم گیجه چشام سیاهی میرن مامانم گفت نکنه دوباره بارداری منم بش گفتم نمیدونم این ماه دوبار خطا داشتیم رفتم تست خریدم برم بزنم ببینم چی میشه رفتم زدم در جا دوتا خط پر رنگ شد پریدم بیرون گفتم مامان حاملم مامانم گفت نه اشتباه دوباره یکی دیگه زدم دوباره هم یکی دیگه سه تاش مثبت شد حالا من از قیافه مامانم که بزور آب دهنش قورت میده خندم گرفته بود اونم از بیخیالی خوشحالی من حرصش گرفته بود خودش میزد هیچی تا دوساعت فیلم بازی کردم براش آخرشم جریانو بهش گفتم که اینا تاریخش ن گذشته هیچی دیگه تا سه ساعت داشت بهم فوش میداد😂😂🤣🤣

دنیای من  دخترم دنیاس بس😙😘😍
خانوما من پریروز آمپول hcgزدم  دیروز هم از سر کنجکاوی ی بی بی چک زدم ک ببینم مثبت میشه یا نه ی ...

تازه امپول زدی بخاطر همونه

خوشگلا دخترای خوبی باشین بیاین خرید کنید😊@trust_shoping70  اشتباهی نرین بیاین اینستا😉بوووس
یه سری چهار ماه بعد از زایمانم داشتم تو بازار میگشتم دم آزمایشگاهی زباله هاشون گذاشته بودن بیرون حال ...

ینی مال منم اشتباس؟؟؟

اینجور که شنیدم تازه زایمانم کرده باشی تستت مثبت میشه ها

خوشگلا دخترای خوبی باشین بیاین خرید کنید😊@trust_shoping70  اشتباهی نرین بیاین اینستا😉بوووس
خب چون تازه زدم باید پررنگ باشه دیگه بعد هرچی ک میگذره کمرنگ بشه    عکس ندادی ک

دوبار فرستادم خطا میزنه نمیدونم چرا نمیاد

خب چون تازه زدم باید پررنگ باشه دیگه بعد هرچی ک میگذره کمرنگ بشه    عکس ندادی ک

بالاخره عکسه اومد 😅

مال من چهار ماه گذشته بوده و نمیدونستم،زدم مثبت بود و کلی ذوق کردم یهو تاریخشو دیدم پکر شدم ولی رفتم ...

مبارک باشه امیدوارم برای منم درست باشه

واااای خوشبحالت من فک کردم هالس😍😍😍😍😍😍

ممنون گلم خودمم تعجب کردم انقدر پررنگ شد