2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره وزنش کمه  

من دخترم 17 ماهشه و کم وزنه هم دکتر تغذيه بردمش و هم دکتر اطفال هر دو مي گن حتمن شير خشک بايد بخوره - شما هم تو ليوان بهش بديد يا هر ظرفي که دوست داره ، اگر از طعم شيرين خوشش مياد يه کم نبات بريزن 

مي تونيد با شيرخشک غذا درست کنيد مثلا کيک درست کنيد - يا بذاريد تو فريزر يخ ببنده مثل بستني بشه بعد بيارين بيرون و يه مقدار آب بشه مثل شيک بعد با موز يا هر ميوه اي که دوست داره ترکيب کنيد -

يه کم حوصله مي خواد ولي وقتي بخوره به طعمش عادت مي کنه

الان که دیگ دیره چرا شیر خشک؟شیر پاستوریزه میتونه بخوره من پسرم تا یکسالگی شیر خشک دادم بعدش دیگ شیر ...

چطوری میدادی چند سی سی منم میخوام از عید ک یه ساله میشه شیرخشک ندم 

💖و خدایی ک ب شدت کافیست💖

يه چيز ديگه اين که اگر شيرمادر مي خوره تا زماني که مادرش هست شيرخشک نمي خوره ، ولي اگر مادرش رو نبينه مي خوره - من خودم وقتي شيرخشک درست مي کردم بچم نمي خورد، ولي براش درست مي کردم خودم مي رفتم قايم مي شدم و  شيشه رو  مي دادم به پدرش بهش بده   واقعن جواب مي داد