2777
2789
عنوان

خدایا تورو بحق امام حسین تورو بحق امام رضا هرکی این تاپیک و میخونه

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 23 پست
وای عزیزم این ک چیزی نیس دختر من نه ماهش تازه میشینه پس باید غصه بخورم بعضی بچه ها تنبلن این ک ناراح ...

چرا بخدا غصه داره

بچه شما هنوز خیلی کوجیکه

دختر‌من ۷ ماهگی غلت زد

۸ ماهگی‌ نشست

۹ ماهگی سینه خیز رفت

۱۱ ماهگی ۴ دست و پا رفت و دیگه استپ کرد

الان‌۱۶ ماهشه هنوز ۴ دست و پا میره و با گرفتن وسایل خونه راه میره و فقط روزی ۲۰۰ بار از مبلا میره بالا و میاد پایین😔

دختر یکی از اقوام ۱ ماه از دختر من کوچیکتره مدتهاس راه میره😢

هیچ دلم نمیخواد عید که میبینمشون بچم از اون دختره چیزی کم داشته باشه😢😢😢😢

غصه داره خفم‌ میکنه

دیشب انقدر گریه کردم که فشارم افتاد نزدیک بود بیهوش بشم😢

چرا من سر کوچکترین مسئله ها روزها و روزها و روزها باید التماس و زاری کنم

خدایا شکرت😔

.Pain🔥you made me a believer

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا بخدا غصه داره بچه شما هنوز خیلی کوجیکه دختر‌من ۷ ماهگی غلت زد ۸ ماهگی‌ نشست ۹ ماهگی سینه خیز ...

دوست عزیز اولا که دخترتو با کسی دیگه مقایسه نکن دوما چون همه ی کاراشو زود بوده نشستن و غلت زدن و...دلیل نمیشه که زودتر هم راه بره من  بچه دیدم که از یک سال و نیم بیشتر بوده ولی تازه راه افتاده .چهارما حرص الکی نخور همه ی اینا میگذره بعد به این روزات میخندی.

همه ی متنو از دست حرفات با عصبانیت نوشتم اه اه اه

دوست عزیز اولا که دخترتو با کسی دیگه مقایسه نکن دوما چون همه ی کاراشو زود بوده نشستن و غلت زدن و...د ...

عزیزدلم همه گاراش زود نبوده😑

بچه ها معمولا ۳ یا ۴ ماهگی غلت میزنن دختر من ۷ ماهگی زد

۶ یا ۷ ماهگی سینه خیز میرن دختر من ۹ ماهگی رفت

۷ یا ۸ ماهگی چهار دست و پا میرن دختر من اواخر ۱۱ ماهگی رفت

و من برای دیر انجام دادن هر کارش بارها و بارها مردم و زنده شدم و الانم که مهمترینش یعنی راه رفتن

چجوری میگین همه کاراش زود بوده؟😑😑😑

.Pain🔥you made me a believer