2777
2789

سلاپ پسر من الان 13 روزع که ختنه کرده بصورت حلقه 

حلقه اش نیافتاده پیش اومده همچین چیزی که دکتر براش درش اورده باشه؟؟

سوال اصلیم اینه که ایا درد یا خونریری داره؟؟؟؟؟؟

🙇خدایا مرسی بخاطر سوپرایزقشنگت😍😍😍
فقط باید ب دکترش نشون بدی.

به دکترش که نشون دادیم 3 روز پیش گفت اصلاااا مشکلی نداره برید سه روز دیگه بیاریدش اگه نیفتاد 

فردا میسه سه روز 

میخوام ببرمش خواستم بپرسم دکتر حلقه رو در میاره آیا خونریزی داره؟؟؟درد داره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شل شده  یا محکم چسبیده؟ 

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    
والا خواهر سفته ولی خیلیییییی خشک شده

نه فک نکنم اذییت شه چون زخمش خوب شده  نگران نباش

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    
نه فک نکنم اذییت شه چون زخمش خوب شده  نگران نباش

خیلی استرس دارم 

اخه خیلی زجر کشیده این چند روز سر این ختنه 

امیدوارم دردو خوتریزی نداشته باشه

من بعد چهار روز خودش در اومد فقط به یه نخ بخیه اش اویزون بود که با قیچی درش اوردم

چقدر خوووب من الان 13 روزه 

میترسم میخوام بدونم میخواد با چی دربیارتش

من یادمه سر خواهرزادم دکتره گفته بود نمیدونم بعد چند وقت اونجاشو بذارین تو آب و شامپو

خودش دراومد بعد یه مدت، خونریزی هم نداشت

بذار لیز بشه درمیاد

مردم شهری که همه در آن می‌لنگند، به کسی که راست راه می‌رود می‌خندند!!! 😏
من یادمه سر خواهرزادم دکتره گفته بود نمیدونم بعد چند وقت اونجاشو بذارین تو آب و شامپو خودش دراومد ب ...

فداتشم الان 13 روزه دیگه 

واللع نمیدونم با اب شامپو ولی  هر روز با اب شستشو میدادم پماد میزدم الان 1 روزه پماد نزدم هیچ 

فداتشم الان 13 روزه دیگه  واللع نمیدونم با اب شامپو ولی  هر روز با اب شستشو میدادم پماد م ...

عزبزم من فردا از خواهرم میپرسم ببینم حلقه ش چطور افتاد میام بهت میگم، خودم دقیق خاطرم نیست شاید یه کارای دیگه ای هم کرده باشه

مردم شهری که همه در آن می‌لنگند، به کسی که راست راه می‌رود می‌خندند!!! 😏