2777
2789
یک هفته بعد از موعد پریود

ب نظرتون مال من کی جواب میده؟

من 8آذر اقدام داشتم 15 آذر هم اقدام داشتم و 18 آذر هم موعود پریودیم بوده و بعد ی هفته تاخیر پریودی و 25 آذر میشد آزمایش دادم و منفی بود و عدد بتا 2 بود و من تا الان ک 9 دی هنوز پریود نشدم و اصلا سابقه نداشته علایم پریودی هم ندارم فقط هی بدنم یهو داغ میشه یهو سرد میشه دیشبم خیلی کمرم درد میکرد زیر شکمم هم احساس کشیدگی میکردم و تا الانم هیچ خبری از پری نیس 

یعنی ممکنه حامله باشم؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کمی شدبت عسل بخور و به پهلو بخواب اگه دور نافت پیچید حامله ای. البته میتونی بی بی چکم امتحان کنی چون ...

شربت عسل؟؟؟؟؟ نشنیدم تاحالا

بی بی زدم منفی شد دو روز پیش😢

آب و عسل مخلوط کن میشه شربت اگه بی بی منفی بوده شاید عقب انداختنت دلیل دیگه ای داره که دکتر بهتر می ...

😂😂😂چقدر عسل؟غلیظ باشه؟

اره هرچی ب شوهرم میگم بیا بریم دکتر میگه حالا زوده صبر کن😕