2777
2789
عنوان

خانمای نی نی دار لطفا بیاید

94 بازدید | 15 پست

خانما از بین شما کسی بوده که تست اولیه تیرویید روزهای اول تولد نوزاد که میگیرن جوابش نرمال باشه بعد ازمایش خون بده بعد از 4 یا 5 ماه اونوقت جوابش کم کاری تیرویید یا نمیدونم یه مشکلی نشون بده؟

جواب تست دخترم تو 7 روزگیش نرمال بوده نمیدونم چرا دکتر آز نوشته.قراره آزمایشو انجام بدم ولی خییییییلی استرس دارم.

خدای عزیزم دوست داشتنی های منو برام نگه دار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه ی سوال بپرسم من این ماه زایمانمه برا تیروییدم قرص میخورم ایا بعد زایمانمم بخورم برای نینی ک شیر ...

این موردو حتما از دکترت بپرس.چون قرصه باید دکتر بگه که روی شیر اثر میذاره یا نه!

راستی قدمشم مبارک باشه برات.بهترین حس دنیاست مادر شدن

میشه ی سوال بپرسم من این ماه زایمانمه برا تیروییدم قرص میخورم ایا بعد زایمانمم بخورم برای نینی ک شیر ...

حتما بخور. من بعد از زایمان نخوردم. بعد از 6 ماه تیروییدم شد 89. 

ولی الان دوباره تنظیم شده

دو تا پسر داشتم گفتم یک دختر هم داشته باشم. اما علیرغم تلاشها و هزینه های فراوان سومی هم پسر شد. سه تا گل پسر دارم شکر خدا. عاشقشونم عاشققققق. ولی هنوزم دلم دختر میخاد. دل شوهرم هم دختر میخاد. بخاطر مشکلی که دارم، دیگه نمیتونم بچه دار بشم. رفتم بهزیستی رفتم کمیته امداد شاید بتونم دختر یتیمی پیدا کنم و مادرش بشم ولی قسمتم نشد. کارم شده گریه و دعا. ترو خدا هرجای ایران اگر دختر بچه یتیمی میشناسین که میتونه دخترم بشه بهم معرفی کنید. بخاطرش هرکاری میکنم. 

نه منم دارم میخورم نی نیم دوماهشه ،ضرر نداره

اعتقادات هر کسی‌ مثل مسواکه ،،،،خواهشاً تو حلق بقیه نکنین  
چرا نوشته؟

نمیدونم.ازم پرسید که تست داده گفتم اره اما بعد گفتش آزمایش تیرویید مینویسم.

با خودم میگم شاید نشنید من گفتم اره.اخه از ظاهر بچه چیزی مشخص میشه؟

خودشم گفت که قد و وزنش خوبه نسبت به سنش رشدشو کرده.حتی برای نگرانی من که گفتم شاید وزنش کمه گفت نه خیلی خوبه

پسر منم اول تولد ازش از گرفتن نرمال بود بعد بخاطر کاهش وزنش دکتر از نوشت تو هشت ماهگی ک نشون میداد عدد t 4نرمال نیس و نشون از پرکاری تیروئید داره ولی بردمش متخصص دید جواب از رو گفت نرماله واس این سن این عدد

🙏میشه واسه سلامتی پسرم صلوات بفرستین
پسر منم اول تولد ازش از گرفتن نرمال بود بعد بخاطر کاهش وزنش دکتر از نوشت تو هشت ماهگی ک نشون میداد ع ...

خدا کنه نگرانی منم بیهوده باشه.انقد استرس دارم که نگو.

وزن گیریش خداروشکر خوب بوده.هم قد هم وزن.هم دورسرش

خدا کنه نگرانی منم بیهوده باشه.انقد استرس دارم که نگو. وزن گیریش خداروشکر خوب بوده.هم قد هم وزن.هم ...

توکل کن بخدا ان شاءالله چیزی نیست و الکی نگرانی

🙏میشه واسه سلامتی پسرم صلوات بفرستین