2777
2789
عنوان

مجلس خواهرشوهرم

719 بازدید | 48 پست

سلام بچه ها خواهرشوهرم هفته دیگه سمنوپزون داره

شام میده فامیلای شوهرم خیلی باکلاسن و به خودشون میرسن

بعضیاشونم اولین باره منومیبینن میخوام خیلی خوب باشم چون تک عروسم هستم

بنظرتون یه شلوارلی عالی بگیرم با لباس مجلسی مشکی بپوشم(میخوام تیپم به سنم بخوره چون سنم کمه)

موهامم میخوام بافت افریقایی بزنم بقیشم فرکنم نظرشماچیه

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فر دیگه واسه چی مگه جشنه🤤🤤

اونا ازاین بدترمیکنن

بعصیاشون میرن ارایشگاه

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐
شلوار لی با لباس مجلسی؟؟؟؟

نه 

شومیزمشکی شیک

مجلس سمنو پزون😐😐😐😐 یه بلویز یا شومیز کار شده بگی با شلوار جین موهاتم دم اسبی ببند باکلاستره

اخه موهام بلندنیس

خاله هاشوهرم میخوان برن ارایشگاه

بافت نزنیا بار اول میبیننت شیک باش،بافت افریقااااییی؟؟؟؟ شلوار کوتاه با یه شومیز شیک بپوش رو فرشی ...

شلوار۹۰ با شومیزمشکی شیک خوبه؟