2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله ..من 9ماه پیش

دکتر خودمم خانوم صدقیانه منم همونجا میرم ولی گفت نمیشه چرااااا😢😢 منم التماس کردم جواب قطعی نداد بهم گفت حالا یه کاریش میکنیم دیگ نرفتم  پیشش ای ماه

[QUOTE=80866519]دکتر خودمم خانوم صدقیانه منم همونجا میرم ولی گفت نمیشه چرااااا😢😢 منم التماس کردم جواب قطعی نداد به ...[/QUO

برا منم قبول نمیکرد هرچی میگفتم میترسم میگفت نه تااینکه لگنم کوچیک بود و بچه از 41هفته گذاشته بود و هیچ دردی نداشتم از اخر سزارینم کرد .ولی کارش حرف نداره جایه بخیم اصلااااا دیده نمیشه .خداروشکر دردم نداشتم زیاد.شما معاینه لگن شدی؟

[QUOTE=80866519]دکتر خودمم خانوم صدقیانه منم همونجا میرم ولی گفت نمیشه چرااااا😢😢 منم التماس کردم ج ...

اره شدم گفت میشه طبیعی شما پس لگنت کوچیک بوده  ممنونم از اینکه حواب دادی💜

هفته 35ن دومه اولی خیلی اذیت شدم طبیعی بودم  

ای بابا انشاالله که قبول کنه .واقعا طبیعی سخته .لعنتیا اخه چرا اجبار کردن😥منم خیلی گشتم با اینکه شرایطشو داشتم میگفتن نه فقط طبیعی😐که خداروشکر پیدا شد.هنوز وقت داری بگردپیدا میشه❤

ای بابا انشاالله که قبول کنه .واقعا طبیعی سخته .لعنتیا اخه چرا اجبار کردن😥منم خیلی گشتم با اینکه شر ...

اره واقعا سخته نمیدونم چرا همش میگن طبیعی من انقد میترسم وارد بیمارستان بشم مطمئنم از هوش میرم درک نمیکنن ک مادر خودش باید انتخاب داشته باشه زایمانم اجباری کردن دیگ خسته شدم از بس دکتر رفتم 😢

تاپیک شمارو که دیدم یاد ۵ماه پیش خودم افتادم منم مثل شما فقط سزارین انتخابی میخاستم که نشد خیلی استرس داشتم شبا کارم گریه کردن شده بود،ولی خداروشکر با روش بیدردی تزریق وریدی زایمان طبیعی خوبی داشتم،

شماهم انشاالله با تحقیق وپرسیدن از دکترتون یک روش خوب بیدردی روانتخاب کن من شنیدم اپیدورال خیلی روش خوبیه واسه زایمان طبیعی