2777
2789
عنوان

دوست خانوادگی میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 28 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسرم ۲ سال و نیمشه نمیتونم برم باشگاه اون و کجا بزارم ما تو برج زندگی میکنیم اینجا تا حالا همسایه واحد بغلی مو ندیدم حتی چه برسه به اینکه با هاش دوست شم ادما خیلی از هم دور شدن با اینکه یه دیوار بینمونه فقط

من از دوست غریبه خیلی میترسم چون اکثرا از دوستای خانوادگی اضربه میخورن و دیدم که رابطه صمیمیشون به بدترین شکل بهم میخوره.منم به راحتی با کسی دوست نمیشم اگر هم بشم به رفت و آمد نمیکشم .بهترین دوست خانواده خودم و شوهرم دختر عموم و دختر داییام خواهر شوهرام تقریبا با هم هم سنیم راحت و با اعتماد رابطه برقرار میکنیم

اره میدونی منم مثل تو اما دوستای قدیمیم یا ازم دورن یا ازدواج نکردن یا انقدر درگیر زندگی هستن که سال ...

منم خانوادم ازم دورن دوستاي قديمم هم ازم دورن بقول شما اونقدر هركسي درگير زندگيه خودشه كه چند ماه يه زنكي شايد بزنيم حال همديگه رو بپرسيم من متوجهم شما چي ميگي

يه بار به شوهرم گفتم دلم يه دوست قديمي ميخواد باهاش حرف بزنم برم بيرون از بودن باهاش لذت ببرم شوهرم گفت ريدم به هرچي دوسته الان دوست كجا بود همه گير خودشونن😯😯😯😯

من از دوست غریبه خیلی میترسم چون اکثرا از دوستای خانوادگی اضربه میخورن و دیدم که رابطه صمیمیشون به ب ...

ارزومه منم تو فامیل کسی و داشتم اما باورت میشه من تنها دختر فامیلم یه دختر خاله دارم که مشهد زندگی میکنه دیگه کسی نیست شوهرم هم یه داداش داره فقط که اونم زنش اهل رفت و امد نیست با اینکه همسنیم اما اصلا هر ۱۰ باری که دعوتش میکنم به زور یه بار میان کلا اون با خواهراشه وقتی برا من نداره

منم همدانم یه پسر پیش دبستانی دارم یه دختر ۱۶ ماهه خیلی دوست دارم یه دوست پر انرژی و فعال خانوادگی که با هم جور باشیم داشته باشیم خودمون و بچه ها از تنهایی دربیایم خانواده خودم اینجا نیستن