2777
2789
عنوان

دوست خانوادگی میخوام

654 بازدید | 28 پست

خیلی تنهام یه بچه دارم همش خونم یا با پسرم میرم بیرون اما دلم میخواد یه دوست خوب پیدا کنم چرا دیگه نمیشه دوست پیدا کرد چقدر بچه بودیم راحت دوست پیدا میکردیم خیلی تنهام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی تنها بودم از بیمارستان موقع که باردار بودم کلاس تن ارامی میرفت ده تا دوست پیدا کردم  الان تقریبا یک ساله   که بچه هامون ب دنیا اومده هر ماه خونه یکیشون دورهمی داریم   تو تل هم گروه داریم  هر روز از هم خبر داریم

منم حس تورو دارم استارتر 

الان حس ميكنم دلم يه دوست خيلي صميمي ميخوام ولي واقعيت رو كه ميبينم ميدونم حوصله اين رو ندارم كه يه دوست پيدا كنم بعد بخوام توي اخلاقش بگردم ببينم از چي بدش مياد روي چه جيزايي حساسه كه من انجام ندم كه مبادا ناراحت نشه .

دلم يه دوست قديمي ميخواد......

منم حس تورو دارم استارتر  الان حس ميكنم دلم يه دوست خيلي صميمي ميخوام ولي واقعيت رو كه ميبينم ...

اره میدونی منم مثل تو اما دوستای قدیمیم یا ازم دورن یا ازدواج نکردن یا انقدر درگیر زندگی هستن که سالی یک بار پیام تبریک سال نو میدیم به هم من خواهر برادر هم ندارم مامانم هم پیشم نیست واقعا احساس میکنم خیلی تنهام و نیاز دارم به کسی