2777
2789
عنوان

شقاق دارم خانوما.یه پمادبگین خاهشا

3043 بازدید | 19 پست

دوستان چندوقته شقاق دارم. دکترم رفتم .پمادآنتی فیشر و آنتی هموروییدم داد.زدم ولی انگارنه انگار. جدیدا بدترم شده .کسی هست پماددیگه معرفی کنه ؟ لطف میکنید.خیلی درعذابم 😣😣😣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ پماد دیگه ای نداره فقط زمان لازمه باید یبوست نداشته باشید با ابگرم خودتون بشورید و از شامپو بچه استفاده کنید و خودتون خشک کنید تنها راه درمانش همینه اگه طول بکشه و مزمن بشه باید جراحی بشه

هیچ پماد دیگه ای نداره فقط زمان لازمه باید یبوست نداشته باشید با ابگرم خودتون بشورید و از شامپو بچه ...

وااااای . اخه بهم پودرم دادن .ولی هرکارمیکنم آخرش عادت میشه ویبوست میشم 

بله ولی شقاق انگار مثل زخم خطی میمیونه.بواسیر سختتره 

وای منم بعد زایمان فک کنم گرفتم.....‌دستشویی رفتنی سوزش و درد شدید دارم خیلی.....😢😢😢زایمانم خیلی سخت بود

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 

یه درمان میگم مطمئن هستم برات معجزه میکنه .قرص روهمورین بخر .دوتا ناشتا صبح با یه لیوان آب ولرم بخور . شبها قبل از خواب یه استکان عرق شیرین بیان بخور

یا رب نظر تو برنگردد.........برگشتن روزگار سهل است........

من پماد جی استفاده میکردم خیلی خوب بود هنوزم وقتی اذیت میشم استفاده میشم نمیدونم مشکلم با شما یکی هس یا نه ؟من از بعد زایمان گرفتم بعد حدود دوسال هنوز هست گهگاه عود میکنه و عذابم میده

فقط باید یبوست درمان بشه اب فراوان بخور و سبزی و کاهو زیاد مصرف کن مقدار برنج و نون کم کن چون کربوهیدراتها یبوست میارن و روغن زیتون هم مصرف کن اگه میتونی چند دونه انجیر خشک بنداز تو اب صبح ناشتا با ابش بخور الو بخارا هم خوبه