2777
2789
عنوان

نی نی من دختر یا پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 86 پست
منم دوست دارم بدونم 😂ولی اگه ان تی درست بگه باید تا ۲۸ ام صبر کنم😑 ادم تا نمیدونه هی دلش میخواد ب ...

بعدشم ک میگن چیه استرس داری ک بری. لوازم بخری اشتباه باشه 🤦🏻‍♀️

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجله نکن میفهمی بالاخره  ته حس خودت چی بهت میگه به نظر من خود مادر با حسش بهتر میدونه اون چیزی ...

من همش فک میکردم پسره اما از وقتی رفتم سونو دیگه همش فک میکنم دختره

به افتخار خودم که  حتی در دنیای مجازی هم تنهام😘
زنهای ایرانی ته حسشون پسره دیگه مگه غیر اینه😂      بچه = پسر 😍    بچه =دخ ...

همشون اینجور نیستن مثلا خود من عشق دخترم 

ولی خب فرهنگ اشتباهه دیگه در کل دختر و پسر نعمت خداست ادم که سوا نمیکنتشون فقط سالم باشه بگه ادم شکر وسلام 

ادم به یه جنس کشش داره ولی دیگه افراط و ناشکری و حرف حاشیش اضافست 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
دختر یا پسر بود...به من گفت به دختر میخوره ولی باید ۱۶ به بعد بیای تا قطعی بگم

گاهی درس دیده نمیشه و ۱۶ هفته دیگه قطعیشو میگن

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌
بعدشم ک میگن چیه استرس داری ک بری. لوازم بخری اشتباه باشه 🤦🏻‍♀️

اره یه بنده خدا اینجا گفت تا هشت ماهگی میگفتن دختره نه ماهگی رفته ببینه سر چرخیده یا نه گفتن پسره😑😑😑😂😂فک کننننن اونهمه وسیله خریده 

خدایا مراقب همسرمو فرشته کوچولومون ریحانه خانوممون باش😍♥️🥺تیکر تولد یکسالگی دخترمه🥰
بیشتر قوم شوهر ایرانی عشق پسر هستن اخه میدونی میخوان تاج و تخت همایونیشون و حفظ کننن😆😆

من ۱۳ سال باردار نشدم و همیشه عاشق دختر بودم که خدا رو هزاران مرتبه شکر که بهم همونی که میخواستم داد ولی خونواده شوهرم ماتم گرفتن وقتی جنسیتشو گفتم😐😐حالا دیروزم جاریم رفت سونو که اونم زد حال زد بهشون دختر شد  بچش وای مادر شوهرم با اون قیافه ماتم زده دیدنی بود😂😂😅

تيكر تولد عشقم دلوينم تموم دنيام
همشون اینجور نیستن مثلا خود من عشق دخترم  ولی خب فرهنگ اشتباهه دیگه در کل دختر و پسر نعمت خداس ...

عزيزم هر كسي يه جنس رو دوست داره من خودم دختر دوست دارم خواهرم پسر..

ولي اينكه بعضيا پسر داشتن رو افتخار ميدونن و دختر رو ننگ

تفكرشون واقعا قابل ترحم هست به نظرم

مهربونا واسم دعا ميكنيد دخترم سالم و صالح و باهوش و زيبا باشه😍😍😍😍 خدا انشاالله دامن همه منتظرا رو سبز كنه❤️❤️❤️
من همش فک میکردم پسره اما از وقتی رفتم سونو دیگه همش فک میکنم دختره

پسر دوست داری ؟

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
به من سونو ان تی با قاطعیت گفت پسره که درست بود

هفته ۱۲ درست بود؟؟البته به من گفت میخوره دختر باشه قطعی نگفت گفت اعتبار نیست

به افتخار خودم که  حتی در دنیای مجازی هم تنهام😘