2777
2789
عنوان

لکه بینی.کمککک

72 بازدید | 12 پست

سلام.من اقدام کردم و امروز فردا موعد پریودمه.لخته های خونی کمی از دیروز دارم.کمه جوریکه ببخشید فقط با ادرار میاد و لباس کثیف نمیشه.هیچ درد پریودی ندارم.این پریوده یا چیز دیگه  

خدایا ممنونم ازت که خیر و برکت و شادی و آرامش و "نعمت شاکر بودن" رو به من عطا کردی ♥♥♥ خدا عاششششقتم♥♥♥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آزمایش بده! 

اگه باردار باشی الان مثبت دیگه... 

شیاف میدن قطع بشه

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
گذر زمان همه چی رو مشخص میکنه صبور باش😉

اونکه بله ولی استرس دارم.گفتم شاید کسی تجربه مشابه داشته باشه

خدایا ممنونم ازت که خیر و برکت و شادی و آرامش و "نعمت شاکر بودن" رو به من عطا کردی ♥♥♥ خدا عاششششقتم♥♥♥
آزمایش بده!  اگه باردار باشی الان مثبت دیگه...  شیاف میدن قطع بشه

باید دکتر بنویسه ازمایش رو یا همینجوری هم برم انجام میدن؟

چندماه اقدامممي؟

دوم. ماه پیش کیت تخمکگذاری استفاده کردم ولی اصلا دوتا خط نیفتاد.واسه همین اقدام نکردیم چون پسر میخایم. میترسم اصلا تخمکگذاری نداشته باشم

باید دکتر بنویسه ازمایش رو یا همینجوری هم برم انجام میدن؟

میتونی بری یه عدد حدودی هم بهت میدن! 

فقط جای معتبر برو

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

بارداری اولم اصلا تو ۹ماه لکه بینی نداشتم حتی یه بار.این نمیدونم چیع فردا میرم دکتر آز بنویسه

منم یه بار اینجوری شدم لکه بینی داشتم البته بعد هز دو روز یه پری خیلی کم اومد البته واسه اون بود فک کنم ماه پیش عکس رنگی داده بودم

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست