2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزيزم وزارت بهداشت يه سوبسيت روش بسته رايگان به همه بدن اونوقت ندين اگر مهم نبود اين كارو نميكردن ه ...

میترسم خفه شه خیلی بد میخوره الان چهار ماهشه شاید دو سه بار بیشتر ندادم😓😓😓😓

بزار قطره چكون رو گوشه لپش آروم آروم فشار بده،من اينكارو ميكنم بعدشم ٢ تا نيم سي سي ميدم بهش

ا د بدون سخارین بگیر بچه منم میپرید تو گلوش الان بدون شیرین کننده بهش میدم اصلا اذیت نمیشه

بزار قطره چكون رو گوشه لپش آروم آروم فشار بده،من اينكارو ميكنم بعدشم ٢ تا نيم سي سي ميدم بهش

از الان منظم بهش بدم دیره؟؟؟؟تا الان اصلا ندادم.از ترسم به دکترم نگفتم بهش نمیدم تازه امروز بهش دادم.الان چهار ماهشه

از الان منظم بهش بدم دیره؟؟؟؟تا الان اصلا ندادم.از ترسم به دکترم نگفتم بهش نمیدم تازه امروز بهش دادم ...

نميدونم بخدا،منكه تو اين ٣ ماه شايد ٢ روز يادم رفته،از دكتر بپرس خب،انشاالله چيزي نميشه،از الان مرتب بده

ا د بدون سخارین بگیر بچه منم میپرید تو گلوش الان بدون شیرین کننده بهش میدم اصلا اذیت نمیشه

من الان نزدیک به چهار ماهه بهش ندادم میترسم در اینده تو دندون دراوردن و راه رفتنش مشکل پیش بیاد.خیلی پشیمونم چرا راه های مختلف و امتحان نکردم و انقدر بیخیال بودم.چیکار کنم😭😭😭😭😭

نميدونم بخدا،منكه تو اين ٣ ماه شايد ٢ روز يادم رفته،از دكتر بپرس خب،انشاالله چيزي نميشه،از الان مرتب ...

خودمم نگرانم چرا انقدر نسبت به این موضوع بیخیال بودم.اخه رفلاکس داره بهش روزی سه بار به زور رانیتیدین میدم دیگه حوصلم نگرفت واسه آ د هم کلنجار برم

من الان نزدیک به چهار ماهه بهش ندادم میترسم در اینده تو دندون دراوردن و راه رفتنش مشکل پیش بیاد.خیلی ...

اشکال نداره تا دوسالگی باید بدی هنوزم دیرنشده.رشدش تو این چهارماه چطور بوده؟رشد قد و دور سرش

اشکال نداره تا دوسالگی باید بدی هنوزم دیرنشده.رشدش تو این چهارماه چطور بوده؟رشد قد و دور سرش

خوب بود الان تو پایان سه ماه وزنش ۶۶۰۰بود.دور سرشم گفت خوبه عددش دقیق یادم نیست.به نظرتون واسه سه ماه ۶ کیلو خوبه؟؟؟؟از الان پس دیگه منظم میدم و بیخیالی رو میزارم کنار

خوب بود الان تو پایان سه ماه وزنش ۶۶۰۰بود.دور سرشم گفت خوبه عددش دقیق یادم نیست.به نظرتون واسه سه ما ...

اره بابا دختر من چهارماهش دیروز تموم شد وزنش 6کیلو بود. اره حتما بده که خدایی نکرده نرمی استخون نگیره