2777
2789
عنوان

خانمای متاهل بیایید

254 بازدید | 20 پست

من بعد بارداری و زایمان و بعد عمل اپاندیسم دچار سرد مزاجی جنسی شدم و.بعد اینکه اصلا بلد نیستم شوهرممو تحریک کنم واقعا دیگه دارم دیوونه میشم نمیدونم از کی باید کمک بگیرم چون خیلی خجالت میکشم ب کسی بگم.... بعد یه چیز دیگه خیلی ببخشید ک میگم فیلمای ممنوعه.رو از کدوم سایت باید بگیرم ..... ممنون میشم راهنمایی ام کنین

فیلم ممنوعه؟؟! نمیدونی گناه داره؟؟؟

برو دکتر با دکتر مطرح کن دکتر زنان برو

خودتو تو گناه ننداز

در آخرالزمان قلب مومن دردرون خود آب میشود زیرا منکرات را می بیندو قدرت جلوگیری و تغییر را ندارد مومن در آن میان با ترس راه میرود و اگر حرفی بزند او را میخورند و اگر ساکت باشد دق میکند . پیامبر اکرم (ص) . اللّهمَ عَجِّل لِولیکَ الفرَج

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید ولی یه تیشه برداشتید و به جون ریشه زندگی افتادید.

دنبال یه راه حل اساسی باشید.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....