2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک نکنم کارخاصی داشته باشه انجام بدی من سیب زمینی هارو دایره ای میکنم بعد میشورم نمک میزنم میزارم خشک بشه بعد میزارم ته قابلمه بعضی وقتام کنجد میزنم قشنگ میشه

قاصدک وای به من همه از خویش مرا میرانند همه دیوانه و دیوانه ترم میخوانند...

روغن میریزم کف قابلمه یکم کنجد به سیب زمینی رو حلقه حلقه میکنم میچینم تو قابلمه روشم برنج میریزم

از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقدر بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقدر بدن.....!!!!!

دستور پخت نمی خواد که.کف قابلمه رو روغن میریزه .میزاره داغ شه.بعد سیب زمینیارو میچینی و روش نمک میپاشی.بعدم برنجتو میریزی روش و میزاری تا دم بکشه.

نکته اصلیش اینه که شعله گازو نباید کم و زیاد کنی

چشم ها بی فایده اند وقتی ذهن کور باشد.

روغن و کره آب شده رو مخلوط کن سیب زمینی به قطر نصف بند انگشت ورقه ای خرد کن کف قابله که روعن ریختی کمی زعفرون بریز بچین سیب زمینی رو غذا رو بریز روش

من گاهی رنده میکنم اونم خیلی عالی میشه همون روش بالا ولی با سیب زمینی رنده شده

برنجو آبکش میکنین بعداز هم میریزیم سیب زمینی هاخمیرنمیشه

خوب برنجت نباید اب داشته باشه.

سیب زمینی حلقه کردی اول یه طرفشو سرخ کن بعدش برش گردون طرف دیگشو بزار کف قابلمه ولی نزار این زیاد سرخ شه چونوتااخر شعله روشه بعد برنجو بریز..حتما کنجدم بریز خوشمزه میشه با زعفرون اگه نداشتی زردچوبه بزن طلایی شه

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)
کف ماکارونی یا پلو میذاری روغن میریزی خودش میشه ته دیگ☺

پلو پز ک باید برنج رو کته بذاری

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020