2777
2789
عنوان

تعبیر خواب هرکی بلده زوووود

92 بازدید | 15 پست

خواب دیدم توی یه جایی هستم مثل حیاط مسجده اما مسجد نیست انگار یه پیر مرد با ریش و موی سفید میاد پیشم یه بچه هم پیشمه انگار بچه منه میاد پیرمرده باهام سلام و احوال پرسی میکنه منم همینطور بهش دست میدم موقع خداحافظی سرمو میبوسه منم بلافاصله دستشو میبوسم دو بار با این ک نمیشناسمش بهش میگم شما کی هستین میگه من حاج حسنم😟😟تعبیر کنید برام پلیز

عاشق خوشی های ساده که باشی                                                                             زندگی بهت لبخند میزنه😊                    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب گفته دیگه حاج حسنه

خخخخ مرسی تعبیر😆

عاشق خوشی های ساده که باشی                                                                             زندگی بهت لبخند میزنه😊                    
خوش بحالت منم خواب دیدم چی توز خریدم دارم از جلوی مغازه همسر سابق رد میشم

واي

لایکم نکن خوشگلم ❤️                     امروز هم طبق معمول قراره 3 اتفاق بسیار عالی برام بیافته. خدایا شکرت. خدایا شکرت. خدایا شکرت
خوش بحالت منم خواب دیدم چی توز خریدم دارم از جلوی مغازه همسر سابق رد میشم

خخخخخخخ

عزيزم ب نظر خواب خوبي مياد

چون اول مسجد بوده ثانيا محاسن سفيد پيرمرد ي حس خوبي توش هس

لایکم نکن خوشگلم ❤️                     امروز هم طبق معمول قراره 3 اتفاق بسیار عالی برام بیافته. خدایا شکرت. خدایا شکرت. خدایا شکرت
فدات عزیزم قابلی نداشت   خیلی سخت بود خیلی تمرکز کردما .فک نکنی الکی گفتم

حالا زیاد فشار نیار ب خودت فنر های مغزت نزنه بیرون😃

منم بگم خوابمو؟؟؟؟

معنی" مخالف نظر منی ریپلای نکن "رو متوجه نمیشم😐خب اگه حرفت حقه وایسا جواب بده چرا در میری یا میتونی نظر ندی هیچکسم ریپلایت نمیکنه ... پای افکارت بمون...  صبر کن عزیز من...عه😐😐😐...والا 😑😑😑😑