2777
2789

بزارین من خودم بگم ما خداروشکر حقوق شوهرم خوبه اما خیلی کم پس انداز میکنیم چون خانواده اش همش ازش میکشن

اما من خدایش خیلی هواش رو دارم تو خرج ومخارج

خیاطی بلد نبودم وقتی دخترم بدنیا اومد شروع کردم به لباس براش دوختن مثلن نیم متر پارچه میگرفتم هفت هشت تومان یه لباس شیک بیرونی درست میشد

یا زمستون میرفتم میدیدم که لباسا گرون بیست میدادم دو تیکه پارچه لباس گرم بیرونی میدوختم خیلی به اقتصاد خونه کمک میکردم

غذای مونده رو از شب قبل یا ناهار اصلا دور نمیریزم حتما گرم میکنم برا وعده میخوریم

یارنه ها رو میگم مستقیم بریزه به کارت دخترم هرماه برا اینده اش

هرسری هم که بهم پول میده مقداریش رو پس انداز میکنم یا مثلن مامانم وداداش واجی هام پول بهم میدن جمع میکنم زیاد که شدن یا طلا میخرم یا وسیله خونه

درسته زیاد دارم به خودم فسار میارم ولی خیلی راضی ام که برا رضای خدا یه زن خونه دار بفکرم

شما هم بگین چه کارهای میکنین؟؟

اقتصادی صحبت نکن ازدیروزچندنفربخاطراین بحثاقطع کاربری شدن

خدایاممنوووووونم بابت معجزه ی قشنگت خدایاممنونم.😍💜🌸امیرحسین مامان زودبیاپیشمون فدای دست وپای کوچیکت بشم مامان،لحظه شماری میکنم بگیرم بغلموبوت کنم تااخرعمرم روچشام میذارمت.خدایامرسی که بهم فرشته دادی توروبخداییت قسم مواظبش باش دامن همه ی منتظراروبحق پنج تن سبزکن ودلشونوشاد،الهی امین.اگه دلتون خواست ی صلوات برای سالم بدنیاااومدن نی نیم بفرستین ممنونم.حاجتتون رواایشالا😘😍💝🚼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا که اوضاع بهتر بود زندگی رو خوب مدیریت میکردم الان پول ومیزان درامده ما رو مدیریت میکنه.هیچ کاری نمیشه کرد

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
ما سعی میکنیم فقط تماشا کنیم

مردم میرن خرید لباس وما تماشا

رستوران میرن ما تماشا

فروشگاه میرن ما تماشا

دربین اینهمه تماشا گاهی فحش وناسزایی هم نثار روح پاک رییس محترم جمهور مینماییم

باشد که پس انداز اخرتمان باشد😅

کاری نمیشه کرد به جز اینکه چیزهایی که قبلا میخریدم الان نمی خرم یعنی نمیتونم بخرم از جمله آجیل  لباس خوشگل برا بچه هام و خودم ولی دیگه غذای مونده رو نه میتونم بخورم و نه به بچه هام میدم املت هم باشه فقط غذای تازه با این اوضاع نباید  در مورد سلامتی مون کوتاهی کنیم

🌟💫⭐🌞🪐✨🌜