2777
2789

حدودا شش یا هفت ماهه دیگه تصمیم به بارداری دارم البته بارداری دومم هست ولی کلا فراموش کردم چه کارایی باید انجام داد 

فقط یادمه از سه ماه قبل باید قرص اسید فولیک خورد

لطفا با فالو کردن پیج اینستام منو حمایت کنید 🙏 adam.kocholoha

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارهایی که ما کردیم وخیلی راضیم الان، یسری ازمایش خون کامل خودم وشوهرم رفتیم، ببین شوهرمهم نیست ولی من هرجامیرفتم شوهرمم میبردم تاخیالم راحت شه که تو همین ازمایش ها وسونوگرافی هافهمیدم کبدش چربه، واریکویل داره

برو پیش ی دکتر واست ازمایش کامل خون مثل قند، تیرویید، ویتامین دی و... وادراربنویسه،

من خودم فهمیدم کم کاری تیرویید دارم و ویتامین دی خیلی پایین بود که هردوش واسه بارداری خییییلی مهمه، بعد سونو شکم ولگن رفتم تامطمعن شم کیست یامشکلی نیست و فولیکول هاچقدره، بعدم پاپ اسمیر رفتم تامطمعن شم زخم وعفونت وچیزی ندارم، بعد شروع به خوردن اسید فولیک کردم، ازجایی هم که تو دوران عقد فهمیدم شوهرم واریکوسل داره بردمش دکتراورولوژی وبعد سونو، که دوبار ازمایش اسپرم داد وخداروشکر نیاز به عمل نبود ولی چندماه تقویتی خورد، بعد اینکارها جفتمون رفتیم دندون پزشکی همه دندونهام درست کردیم، دندون خیییییییییییییلی واجبه حتما برو، 

دقیقا ماهی که کار دندون هام تموم شد، شوهرم کبدش بهتر شد وتیروییدم نرمال شد همون ماه باردارشدم

کارهایی که ما کردیم وخیلی راضیم الان، یسری ازمایش خون کامل خودم وشوهرم رفتیم، ببین شوهرمهم نیست ولی ...

عزیزم یعنی یک ماه اقدام کردی؟ بچتون چیه؟ 

واکسن چیا زدی قبلش؟