2777
2789

بچه ها خیلی ترسشو دارم از الان

ممکنه این اتفاق بیوفته حالا.....

فقط بهم بگین خال و روزتون بعد جدایی چطوری بود

وقدر زمان برد تا فراموشش کنین و چطوری و با چه کارعایی فراموش کردین

بالاخره ادم دوستش داشته ک ازدواج کرده بود باهاش  😭😭

ب نظرتون همه میتونن فراموش کنن

ی سوال دیگه اونم اینکه شما تونستین بعدش ادم دیگه ای رو ب اندازه ی قبلی دوست داشته باشین تا اینکه تا اخر عمرتون دیگه فکر میکنین عشق و تحربه نمیکنین؟

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فکر طلاق بودم وشوهرمم دوس نداشتم ولی باتغییر تو خودم اونم اخلاقاش تغییر کرد والان خوبم...دوست داشتن ی نفر خیلی مشکلاتو حل میکنه..ممکنه بعدا کسی نباشه ک بدوستیش

واسم ی صلوات میفرستی؟؟😍😍😍ممنونم دووستم

دوتا خواهر من جدا شدن. خیلی راحت فراموش کردن و الان خیلی شادتر و بهتر از قبل هستن. بستگی به خودت داره. محکم باشی و به خودت برسی و خوش بگذرونی و بیکار نشینی تو سر خودت بزنی زود یادت میره. 

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 
مطمئن باش دوباره هم  میتونی عاشق بشی بهت قول میدم

عین اندازه ی اولی؟

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

اگر تو فکر ازدواجی فقط  بگم یکی میره یکی میاد   ک اونم کامل نیست    البته باید دلیل جدایی هم دید نمیشه کلی  گف بده

باردار نیستم تیکر رسیدن به خواستمه میشه  یه صلوات بفرستی برام؟؟ 🌼🌼🌼

اگر مطمینی از تصمیمت و اجراش کردی بعدش دیگع هی خاطره بازی نکن. هروقت فکرت رفت سمتش به بدیهاش فکر کن

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش