2777
2789

دیگه خسته شدم دیگه به اینجام رسیده😭 هر کاری ازش میخوام نه میگه به خواسته هام توجهی نمیکنه اما خواسته های خواهرشوهرای مجردم رو زود براورده میکنه میگه اونا یتیمن دلشکسته ن،پس من چی؟

مبلهامون کهنه شده بود فروختیم من نمیخوام برای عید خونه مون بدون مبل باشه😢 الان ۶ ماهه میگم بخریم نمیخره درامدشو میده به خانوادش 

چجوری بگم تا به حرفام عمل کنه بهم سیاست یاد بدین لطفا☹

تو را ای عشق جااانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردی که همش به حرف زنشه مرد نیست 😐😐😐

شاه مردِ😂😂

عصرانه، دلم یک گوشه‌ی دنج ،در یک کافه می‌خواهد ...!فقط من و تو ...!در ازدحام جمعیت این شهر ،فقط تو را ببینم ...!تو قهوه تعارف کنی ...من غرق در قهوه ای چشمانتطعمِ خوشِ بودنت را بنوشم ...!#من خدا را دارم اللهم صل علی محمد وآل محمد....

ببرش ی روز بگو بریم بازار برین تو مبل فروشی قرضی بردار مجبوره پولشو بده ....حتی اگه خودت یکم پول داری هم از خودت بده ...من شوهرم خیلی ولخرجه نمیدونم ب خانوادش میده یا ن ولی ولخرجه یهو میبینی هیچی پول نداره ...بهش گفتم عید باید ی سفر مشهد ببریم ی جفت گوشواره برام بخری و لباسو اینا بچه هاو خودمم هست ...دیگه میدونه ک اینارو باید برام تهیه کنه تلدش میکنه کمتر خرج کنه ...تو هم این کارو بکن بگو قول بده ...بعد زد زیرش هی بش بگو ...موظف میونه خودشو