2777
2789
عنوان

خانومای کدبانو چند لحظه

90 بازدید | 13 پست

سلام دوستهای من... 

خانومای کدبانو میشه با ذکر مثال بفرمایید چجوری تو مهمونیاتون چند مدل غذای گرم رو سرو می کنید؟ منظورم اینه چجوری میرسید تنهایی چند رقن غذا رو برای مثلا یه مهمونی شام تهیه کنید؟ همه رو همون روز درست میکنید؟ مثلا تهچین رو چیکار میشه کرد؟ خواهش میکنم کمک کنید مهمون دارم😓😓😓

من معمولا دومدل غذا درس میکنم همیشه فسنجون و قیمه یا قرمه سبری و زرشک پلو با مرغ با سالاد و زیتون و ژله

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من معمولا دومدل غذا درس میکنم همیشه فسنجون و قیمه یا قرمه سبری و زرشک پلو با مرغ با سالاد و زیتون و ...

دوس دارم کشک بادنجون و تهچین و چیزای درست کنم نمیدونم چجوری باید‌شروع کنم؟ 

دوس دارم کشک بادنجون و تهچین و چیزای درست کنم نمیدونم چجوری باید‌شروع کنم؟ 

خب درس کن عزیزم چ جوری شروع کردن یعنی چی متوجه نمیشم عزیزم درست کن هرچی ک واست راحت هرچیـک دوس داری درس کن

ته چبن و کشک و بادمجون ک اسونه میشه صبح درست کرد،واسه سروم ک غذا یا رو گازه یا تو فره یا نهایتش میزاری ماکرو

اون لبخندی ک برای پنهان کردن دردت میزنی،لبخند،خداست به بنده اش.اون لبخندی که پشتش خدا باشه،تمام مشکلاتو حل میکنه....💕وزن66🔒 هدف55🔐 قد170
خب درس کن عزیزم چ جوری شروع کردن یعنی چی متوجه نمیشم عزیزم درست کن هرچی ک واست راحت هرچیـک دوس داری ...

منظورم اینه چه غذاهایی قابلیت اینو دارن که مثلا از روز قبل یا صبح درست کرد بعد بدم نشه؟ 🤔

منظورم اینه چه غذاهایی قابلیت اینو دارن که مثلا از روز قبل یا صبح درست کرد بعد بدم نشه؟ 🤔

اها مثلا من فسنجون شب قبل درس میکنم چون باید جا بیفته یا واس قیمه پیاز داغ روز قبل درس میکنم کلا غذایی ک پیاز داغ داره شبش درس کن قرمم ک سبزی سرخ کرده از قبل داشته باش کشک بادمجونم میتونی زودتر درس کنی

ته چین وقتی نمیبره همون دق درس کن

آها همین... واسه مهمون دوباره گرم کنم بد نمیشه؟

نه چرا بد بشه،بجز کشک و بادمجون ،همه چی اوکیه،چیزایی ک شب قبل میتونی انواع خورشتو میتونی،بجز خورشت خلال،ک باید سیب زمینیشو همون روز سرخ کنی و بریزی ،الویه و ... هم میتونی،مرغ شکم پر شب اماده کن ،توشکمشو پر کن بخابون تو مئاد،صبح بلند شو بذار تو فر،انواع کباب یکی دو شب قبلش بذار تو مواد ،برنجم بپز ،فقط دم کردنشو بذار صب 

اون لبخندی ک برای پنهان کردن دردت میزنی،لبخند،خداست به بنده اش.اون لبخندی که پشتش خدا باشه،تمام مشکلاتو حل میکنه....💕وزن66🔒 هدف55🔐 قد170
نه چرا بد بشه،بجز کشک و بادمجون ،همه چی اوکیه،چیزایی ک شب قبل میتونی انواع خورشتو میتونی،بجز خورشت خ ...

ممنونم دوست عزیزم خیلی لطف کردی... حالا که اینگده مهربونی و استاد... اگه حوصله داشتی دستور مرغ شکم پر هم برام میذاری... ؟😘😍

ممنونم دوست عزیزم خیلی لطف کردی... حالا که اینگده مهربونی و استاد... اگه حوصله داشتی دستور مرغ شکم پ ...

نه بابا،خواهش میکنم عزیزم  من اینجوری میپزم خوشمزه میشه 

لپه پخته شده،جعفری سرخ شده،کشمش،الوبخارا واسه مواد داخل شکم اماده میکنم 
شب قبلش مرغو میشورم ،تو نمک وفلفل و پیاز وابلیمو و اگه باشه پوست پرتقال و پیاز و زعفرون و رنگ برنج میخابونم ،کل  داخل شکم و بیرونشو اغشته میکنم 
یشب ک موند،فرداش مواد و پیازایی ک مونده ذو میریزم توشکمش،شکمشو میدوزم ،دست وپاشو با نخ میبندم ک بدفرم نشه ،باز از موادی کی توش خوابونده بودم میزنم ذوش،فویل میکشم میزارم تو فر،تقریبا با حرارت متوسط دوساعت و خرده ای میزارم،اها کره با روغن زیتونم یادت نره خوشمزش،میکنه البته ک خود پوست مرغ چربی داره،تقریبا ده دقیقه هم بدون فویل بذار ک برشته بشه