هر کدومتون باردارید یا تازه فهمیدید یا ماه دوم یا سومید بیایین دور هم باشیم که از احوالاتمون بدونیم و اینکه چه میکنیم و دکترا چی میدن بهمون تا اخر بارداری باهم باشیم من که استرس دارم خیلی ✋🏻
دوآیه مقدس :(به تو چه )و(به من چه )را سرلوحه زندگیتان قرار دهید تاااااااااا. رستگار شوید
در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد! نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
لطفا هر سوالی داشته باشیم جواب بدین از حال هم بفهمیم چی دوست داریم چی نداریم یا چه دارویی استفاده میکنیم تا اخر بارداری باهم باشیم لطفا حداقل خیالمون جمع تره 😘
دوآیه مقدس :(به تو چه )و(به من چه )را سرلوحه زندگیتان قرار دهید تاااااااااا. رستگار شوید