2777
2789

سلام روزتان به خیر و شادی ایشالا همیشه سلامت باشین

توروخدا کمک کنید هرکس در مورد این بیماری اطلاعات دار کمکم کن

یکی از نزدیکانم تومور خوش خیم داشت خواست شیمی درمانی بشه که آزمایش داد دکتر‌گفت سردرداش با قرص بر طرف میشه کاملا خوب شده بعد ی ماه بعد اون ماجرا خون دماغ و بهش حالت تهوع دست مید میر آزمایش مید دکتر میگه قاطیه خونش شده کاری از دستش بر نمیاد بر امیدش به خدا باشه آیا همچین چیزی میشه ، میشه دکتر اشتباه کرد باشه لطفا کمک کنید ممنون 

تعداد رای : 2
نظرسنجی
بیماری
2
100%
تومور
0
0%

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما اطلاعاتی در این باره دارین

نه(ولی وقتی گفتن خوش خیم بوده ومشکش حل شده بوده این حرف دکتر با اون تشخیص نمیخونه گلم حسم خیلی درست بوده همیشه الانم هست انشالله تشخیص اشتباه 

یا مَنْ اِسْمُهُ دَوآءٌ وَ ذِکْرُهُ شِفآءٌ یا مَنْ یَجْعَلُ الشِّفاءَ فیما یَشاءُ مِنَ الاَْشْیاءِ 

فامیل نزدیک من تومور داشت ولی قرص نخورد .عمل کرد. خدارو هزار مرتبه شکر  که الان رو ما شده و خو ...

اهان خداروشکر اینم قرار بود یا عمل بشه یا شیمی درمانی چون خوشخیم بود آزمایش داد دکتر گفت خوب خوب شد دارو داد اون سردردیم که دار برطرف بشه ولی نمیدونم ی دفعه چی شد ایشالا همه مریضا شقه پیدا کنن علل خصوص جون ما