2777
2789
عنوان

بارداری دوقلو

194 بازدید | 10 پست

سلام دوستان

من دوازده هفته باردارم خودم تقریبا مطمئنم که دوقلوه ولی هفته 7 رفتم سونو گفت یکیه ولی دوتا نبض زیر شکمم حس میکنم

برای بچه اولم یه دونه نبض حس میکردم

هرچه کنی به خود کنی    گر همه خوب و بد کنی

منم همین حسو داشتم بخداااااا بعد ب من گفت یکیه ... هفته بعد گفت دو تا بودن یکیش افتاده کیسش هست😑اما هنوزم فک میکم دوتان😂منم ۱۲ هفتمه

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه همیشه روز تخمک گذاریم یه طرف دلم تیر میکشه ولی اون ماه که حامله شدم دو طرف دلم تیر میکشید میگم شاید دوتا تخمک از دوتا تخمدان آزاد شده باشه

هرچه کنی به خود کنی    گر همه خوب و بد کنی

نظر رهبری:

عمل جراحی زیبایی، درمان بیماری محسوب نمی شود و نگاه‌کردن و لمسِ حرام به‌خاطر آن جایز نیست مگر در مواردی که برای درمان سوختگی و مانند آن باشد و پزشک مجبور به لمس و نگاه‌کردن باشد

خیلی خوشحال شدم که هنوز هستن افرادی که اینطور مسائل براشون مهم باشه. پیروز باشی عزیز دلم 🌷

بِأَیِّ ذَنبٍ قُتِلَت؟!