2777
2789
وای این دیگه وحشتناکه...من بودم سکته میکردم😭😭

پس ما خیلی دل گنده ایم 😂😂😂😂

به خدا انقددددددر دغدغه فکری مون زیاااااده انقدددددددر اعصاب خوردی مون متنوعه که این یه قلم واااقعا نمیتونست ما رو به سکته بندازه 🤪😁

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای مرسی یه ذره حالم بهتر شد اصن به درک چیکار کنم 

والا به درررررررررک

به درک رو یه کم غلیظ و با صدای بلند بگو حله 😁😁😁 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

برو خداتو شکر کن دزدیدنو خرج دوا دکتر نکردی

من موندم چرا ماها اینجوریم 

پول ب دوا دکتر با جونو دل میدیم ولی وقتی ی هزارتومن گم میکنیم همش جوشو غصه

بیخیال خداتو شکر کن تنتون سالمه و خرج دکتر نکردی

خوشبخت ترین بدبختم 
واقعا؟😓😓 

آره بابا ولی میخندیم 😁 جدیدا یکی دو ساله که به این درجه از عرفان رسیدم که به همه چییی بگم به گلگیر چپم

بذار هر چی میخواد پیش بیاد پیش بیاد

انقدر همه چی ساده تر میشه به نظرم توی این دنیا فقط باید ساده گرفت

هر چی شل کنی راحت تری 😬

یه مدت بود بخاطر هر مشکل ماهها عزاداری میکردم بعد هی روی هم روی هم مشکلات میومدن بدون اینکه قبلیه حتی یه ذره ش حل شده باشه

اصلا انگار زندگی منو مسخره خودش گیر آورده بود تا یه جایی حرص میخوردم از اونجا به بعد رویه م عوض شد

شل کردم 

راحت شدم 😁😁😁

مشکلات هنوز هستن ولی ساده شدن راه حل هاشون مشخص شدن دیدم میشه امید پیدا کرد همین امید آدمو آروم میکنه